«Ο Τζαμέλ Αμπντούν, μετά από μια σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει κάποια προβλήματα με την ομάδα του», μας είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τα προβλήματα είχαν να κάνουν με τη στρατηγική και την πολιτική που είχε η ομάδα απέναντί του. Πριν πάει ο ποδοσφαιριστής στη Νότιγχαμ, είχε αναδειχθεί ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2012/13 στη Σούπερλιγκ, ενώ μια χρονιά πριν ήταν πρώτος σε ασίστ. Το καλοκαίρι του 2013 περιορίσαμε τις προτάσεις που είχαμε από ενδιαφερόμενους συλλόγους κι ο Τζαμέλ επέλεξε να επιστρέψει στην Αγγλία επειδή κατά το παρελθόν, όταν ήταν νέος, είχε υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι όμως ήταν πολύ μικρός σε ηλικία για να μπορεί να παίξει σε όλους τους αγώνες και να δείξει τί αξίζει».

Και συνέχισε: «Εξαιτίας αυτού, επέλεξε να επιστρέψει σ' ένα φιλόδοξο σχέδιο το οποίο του παρουσιάστηκε από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ Χαζαουί. Ωστόσο, αντιμετώπισε προβλήματα με τον τεχνικό Μπίλι Ντέιβις, επειδή ο ποδοσφαιριστής δε συγκαταλεγόταν ανάμεσα στις επιλογές του λόγω του ότι αποτέλεσε επιλογή της ιδιοκτησίας», για να προσθέσει: «Γι' αυτόν το λόγο, εγώ ο μάνατζέρ του πιέζω τον ποδοσφαιριστή να φύγει και θέλω να επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Σούπερλιγκα όπου έχει αποδείξει κατά το παρελθόν πως είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Σέβεται πολύ τον Ολυμπιακό, κρατά τις καλές στιγμές αλλά τώρα κι εγώ κι αυτός θέλουμε να παίξει για τον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα κι έχει δοκιμαστεί σ' ευρωπαϊκά κύπελλα όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είχε αναδειχτεί και πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Αρσεναλ. Δουλεύω πάνω σ' αυτήν την πιθανότητα με υπευθυνότητα κι είμαι πολύ ενθουσιασμένος κι αποφασισμένος να τα καταφέρω και να φέρω τον Τζάμελ στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: novasports.gr