Facebook Pixel Τ.Νικολογιάννης: Θέλει τα γκολ του Αμπεντ και παίρνει και επιθετικό!
| 2014-08-14 13:20:00

Τ.Νικολογιάννης: Θέλει τα γκολ του Αμπεντ και παίρνει και επιθετικό!

Τ.Νικολογιάννης: Θέλει τα γκολ του Αμπεντ και παίρνει και επιθετικό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει γιατί ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τα γκολ του Αμπέντ, για τον Αλφάρο αλλά και τον επιθετικό που πιθανότατα θα αποκτηθεί.

Μπορεί να είναι αρχή της χρονιάς ακόμα , αλλά είναι φανερό, ότι ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει ένα θεματάκι στο γκολ. Το είδαμε και στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης, όπου η ομάδα έκανε τόσες ευκαιρίες και σημείωσε μόλις ένα γκολ, που ήταν και αυτογκόλ. Το είδαμε και στα φιλικά στην Πολωνία , το είδαμε και στα φιλικά στην Ελλάδα και στο τελευταίο φιλικό με την Παναχαϊκή. Ένα γκολ μπήκε και αυτό το έβαλε ο κορυφαίος φορ, που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Μάρκους Μπέργκ.

Είναι φανερό και το ομολόγησε και χθες ο Αναστασίου, ότι η ομάδα έχει ένα θέμα με τα τελειώματα των φάσεων. Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για δουλειά και για καθαρό μυαλό, που δεν υπάρχει στην τελική προσπάθεια ακόμα, λόγω της δυνατής προετοιμασίας και των διπλών προπονήσεων. Ο Αναστασίου, όμως, έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του και το έχει πει στην διοίκηση. Ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στα χαφ και στην επίθεση. Θέλει παίκτες , που να έχουν το γκολ. Σήμερα θα κριθεί οριστικά του Αμπέντ.

Αν τελικά έρθει ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι έναν παίκτη που θα βοηθήσει και στο γκολ και στην δημιουργία. Αν δεν έρθει αυτά τα επτά γκολ, που έβαλε μόνο στο πρωτάθλημα πέρυσι ο Αμπέντ, ο Αναστασίου θα προσπαθήσει να τα βρει από τον Ισπανό Αλφάρο, που είναι με τα εισιτήρια στο χέρι. Μεσοεπιθετικός παίκτης, που παίζει και στην άκρη, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Δεν θα έρθει, όμως, μόνο ο Αλφάρο.

Θα έρθει πιθανότατα και ένας επιθετικός, έτσι ώστε να μπορεί και αυτός να βοηθήσει στο γκολ και να υπάρχει και άλλη λύση εκτός του Πέτριτς και του Καρέλη για την κορυφή της επίθεσης. Εξάλλου ο Κροάτης στα ματς με την Σταντάρ δεν βοήθησε και αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφαση η ομάδα να πάει και να πάρει έναν ακόμα επιθετικό. Διότι μπορεί ο Πέτριτς είτε να αργήσει να φορμαριστεί, είτε να του βγουν κάποιοι τραυματισμοί στην διάρκεια της σεζόν.

Και ο Αναστασίου πρέπει να έχει μία ακόμα λύση επιθετικού, έτοιμου να βοηθήσει. Αν όλα πάνε
καλά θα έρθει και αυτός μέχρι την Κυριακή και θα είναι νέος με κίνητρο για να παίξει και να βοηθήσει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags