Facebook Pixel Ε, δεν τα λες και λίγα...
| 2014-08-19 14:30:00

Ε, δεν τα λες και λίγα...

Ε, δεν τα λες και λίγα...

Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό, οικονομικά και πρακτικά, η μεταγραφή του Μπενίτες; H επένδυση που εξυπηρετεί τον Μίτσελ και το "όχι" σε μεγάλα ονόματα. Ο Σκύλος εξηγεί...

Βγήκε ο πρόεδρος της Γκουαρανί και αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του Μπενίτες έκλεισε στα 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Αν προσθέσουμε και τα 700.000 δολάρια συμβόλαιο του Παραγουανού επιθετικού, μόνο για τον πρώτο χρόνο, πάμε στα 5,2 εκατομμύρια με το καλημέρα. Και χωρίς τους φόρους. Ε, δεν τα λες και λίγα, έτσι;

Μπορεί, δηλαδή, ο Μπενίτες να μην είναι το τοπ κλας όνομα με το "βαρύ" βιογραφικό ενός Ετό, για παράδειγμα, αλλά στοίχισε παρόλα αυτά αρκετά χρήματα γιατί είναι ένας επιθετικός ταλαντούχος και εξελίξιμος.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι ο παίκτης απασχόλησε έντονα την Γκλάντμπαχ -ομάδα Μπουντεσλίγκα παρακαλώ- που πρόσφερε 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά.

Δείχνει, με λίγα λόγια, ότι ο Ολυμπιακός επένδυσε σε έναν νεαρό παίκτη που φαίνεται να έχει όλα τα προσόντα να κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Και πως δε δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη παίρνοντας, βέβαια, το ρίσκο με έναν άπειρο ποδοσφαιριστή που δεν έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Έτσι λειτουργούν, όμως, οι κορυφαίες ομάδες. Και έτσι επέλεξε να κινηθεί μεταγραφικά ο Μίτσελ απορρίπτοντας αρκετούς επιθετικούς εγνωσμένης αξίας (βλέπε Καρντόσο) που μπορεί να "έφτιαχναν" περισσότερο τον κόσμο αλλά δεν θα ταίριαζαν στην εκσυγχρονισμένη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Ισπανός κόουτς στην ομάδα. 

ΧΑΜΟΣ με το όργιο της φοιτήτριας στη Λαμία. Το βίντεο κάνει θραύση στο internet. "Κλικ"   εδώ...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags