Αν και άργησε λίγο, ο Γιώργος Σαμαράς βρήκε ομάδα και μάλιστα στην Αγγλία, αφού πραγματοποίησε τη μεγάλη του επιθυμία και επέστρεψε στην Premier League, στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Μάντσεστερ Σιτι.

Ο «Sam» υπέγραψε συμβόλαιο με την Γουεστ Μπρομ, ομάδα δεν έχει το μεγάλο όνομα, έχει όμως το σημαντικό πλεονέκτημα πως βρίσκεται στην Premier League και ο Έλληνας επιθετικός θα μπορεί με καλές εμφανίσεις να... τραβήξει το ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων. Αυτός ήταν ο στόχος του και για αυτό απέρριψε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο 29χρονος επιθετικός επέστρεψε ύστερα από 6 έξι χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αφού είχε παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι το 2006-2008 και ελπίζει τώρα να μείνει για πολλά χρόνια. Το συμβόλαιο άλλωστε που υπέγραψε με τους «baggies» είναι για δύο χρόνια και θα του αποφάσει πολύ καλά χρήματα.

Ο Σαμαράς θα λαμβάνει περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, τρία εκατ. ευρώ δηλαδή συνολικά, ποσό πολύ καλό για την εποχή, ενώ θυμίζουμε πως αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του, αφού ελπίζει πως μέσω της Γουεστ Μπρομ μπορεί να... εκτοξευτεί και να επιστρέψει στο «πάνω ράφι» και στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων όπως η Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε και αυτό: Βρήκαμε το καλύτερο κορμί στη Μύκονο! (ΦΩΤΟ)