Η μεταγραφική περίοδος φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος και οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους, οι οποίες αφορούν είτε αποχωρήσεις είτε προσθήκες νέων παικτών. Από αυτή την κατηγορία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την χθεσινή πώληση του Ανδρέα Σάμαρη, αναμένει την κατάλληλη πρόταση και για τον Κώστα Μανωλά, ενώ παράλληλα αναζητά έναν επιθετικό και έναν χαφ.

Οι Πειραιώτες, παρότι βρισκόμαστε στις 23 Αυγούστου, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βιαστούν και να πάρουν παίκτη απλά για να καλύψουν το κενό. Ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί με συγκεκριμένο πλάνο από την αρχή του καλοκαιριού και ήταν έτοιμος για οποιαδήποτε πώληση ποδοσφαιριστή του προέκυπτε.

Έτσι λοιποί, οι «ερυθεόλευκοι» εδώ και λίγες ώρες έχουν ενεργοποιήσεις τους «ανθρώπους» τους σε όλη την Ευρώπη και... ξεσκονίζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις όσον αφορά τα χαφ, όπου έχουν δώσει πλέον προτεραιότητα.

Κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα του Clément Chantôme, του 27χρονου άσου της Παρί Σαν Ζερμαίν, ο οποίος παίζει και τις τρεις θέσεις στον άξονα. Το όνομα του βρίσκεται πρώτο στην σχετική λίστα, ωστόσο όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, δεν είναι το μοναδικό.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην συγκεκριμένη περίπτωση, αφού η Παρί είναι μια από τις τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, με την οποία έχουν τις καλύτερες σχέσεις!

Διαβάστε και αυτό: Ποδοσφαιριστής πόσταρε φωτογραφίες από την σέξι σύζυγο του!