Facebook Pixel Επιστρέφει; Αντι-Μπεργκ στον Παναθηναϊκό ο...
| 2014-08-25 10:38:00

Επιστρέφει; Αντι-Μπεργκ στον Παναθηναϊκό ο...

Επιστρέφει; Αντι-Μπεργκ στον Παναθηναϊκό ο...

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ "πράσινος" φορ, που έχει πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα, "παίζει" δυνατά αυτή τη στιγμή για αντι-Μπεργκ στο "τριφύλλι";

Οι περισσότεροι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα αντάλασσαν τη χθεσινή ισοπαλία της ομάδας με τον Λεβαδειακό και τον τραυματισμό του Μπεργκ, με ήττα για την ομάδα τους αρκεί ο Σουηδός να έμενε υγιής!

Η παρουσία του στην 11άδα του Παναθηναϊκού είναι συνδεδεμένη με γκολ και νίκες και στο άκουσμα και μόνο ότι θα χρειαστούν 2 - 2,5 μήνες για να επιστρέψει, έχουν παγώσει άπαντες!

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", όμως, δεν αποκλείεται να κινηθούν για να καλύψουν το κενό του, καθώς όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, με τον Πέτριτς να βρίσκεται επίσης στα πιτς και τους Κλανωρίδη και Μπερίσα να μην υπολογίζονται άμεσα, δεν υπάρχει άλλος "καθαρός" φορ για να καλύψει τη θέση του.

Με το όνομα που κυκλοφορεί έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες, να είναι εκείνο του Δημήτρη Παπαδόπουλου! Ο Έλληνας άσος είναι χωρίς ομάδα αυτό το διάστημα και το όνομά του είχε γραφτεί και παλιότερα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στο "τριφύλλι" και μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη προσέγγιση προς την πλευρά του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags