Μπορεί ο Ολυμπιακός να ετοιμάζεται να κάνει μία ακόμα "γερή" μεταγραφή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, αλλά ο Μίτσελ σκέφτεται, προς το παρόν τουλάχιστον, να καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Ανδρέα Σάμαρη με λύση εκ των έσω.

Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova, ποιος ποδοσφαιριστής αναμένεται να παίξει στη θέση του Έλληνα άσου που πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα και δε δίστασε να αποκαλύψει τις προθέσεις του.

Όπως ξεκαθάρισε, βασικός για τη θέση του αμυντικού χαφ προορίζεται ο Εντινγκά και εξήγησε το λόγο, ενώ δεν απέκλεισε να δούμε στη θέση αυτή και τον Μπουχαλάκη. Ο Μίτσελ πρόσθεσε στις επιλογές τον Σιόβα (έχει παίξει και στο παρελθόν "εξάρι") και παράλληλα έκανε την ...έκπληξη λέγοντας πως έχει στα υπόψιν του και τον Φορτούνη!

Διαβάστε τι είπε...

"Καταρχήν θα παίξει ο Εντινγκά σε αυτή τη θέση. Είναι ένας παίκτης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το στιλ παιχνιδιού μας. Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά που έχουμε κάνει, αλλά και αυτή που θέλουμε να κάνουμε. Σίγουρα, στο μέλλον θα δούμε και τον Μπουχαλάκη σε αυτή τη θέση. Χωρίς αμφιβολία τον Σιόβα. Αλλά θα ήθελα να δώσω χώρο και στον Φορτούνη. Ο Φορτούνης ήρθε αργά στην προετοιμασία, ενώ είδαμε ήδη τον Μπουχαλάκη να παίζει σε αυτή τη θέση. Όμως, όποιος και να παίξει, θέλουμε είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση, ο παίκτης που θα βρίσκεται στην ομάδα να γνωρίζει πολύ καλά τα παιχνίδι μας".  

ΣΚΑΕΙ νέο super deal στον Ολυμπιακό! Ποιος διεθνής αποχωρεί; Διάβασε την αποκάλυψη   ΕΔΩ