Εξαιρετικά σημαντικό θεωρείται αυτό το Σαββατοκύριακο για την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου, καθώς φτάσαμε στα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου και ακόμα ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει βρει ομάδα για να φύγει από την Φούλαμ.

Ο αγγλικός σύλλογος του έχει δώσει το... ελεύθερο να ψάξει σε όλη την Ευρώπη για να βρει σύλλογο που θα «καλύψει» τόσο τις δικές του απαιτήσεις όσο και της ομάδας, ωστόσο ο «Μητρογκόλ» ακόμα δεν έχει πάει κάποια συγκεκριμένη πρόταση στα γραφεία του Λονδίνου. Ο νεαρός επιθετικός και ο ατζέντης του έχουν μιλήσει με αρκετές ομάδες, ωστόσο καμία δεν είναι πρόθυμη (μέχρι τώρα) για να πληρώσει το μεγάλο ενοίκιο που ζητάει η Φούλαμ για τον δανεισμό του.

Κάπου εδώ λοιπόν... μπαίνει στην υπόθεση ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση και περιμένει στη γωνία. Οι Πειραιώτες έχουν συζητήσει εδώ και πολύ καιρό με τον Μήτρογλου και έχουν συμφωνήσει για το συμβόλαιό του (σχεδόν το μισό με αυτό που έχει τώρα στην Αγγλία), ενώ έχουν καταθέσει και πρόταση στον αγγλικό σύλλογο, η οποία όμως δεν έχει γίνει δεκτή.

Παρόλα αυτά, στο Λιμάνι εκτιμούν τις τελευταίες ώρες πως ο Έλληνας φορ είναι πλέον πολύ πιθανό να επιστρέψει στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς εφόσον δεν υπάρχει άλλη πρόταση, η Φούλαμ θα υποχρεωθεί να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό για να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο του Μήτρογλου.

Σε αυτό ποντάρουν στον Πειραιά και ελπίζουν πως στο τέλος θα μπορέσουν να πάρουν τον 26χρονο επιθετικό, τον οποίο άλλωστε έχει «επιλέξει» και ο Μίτσελ από όσους παίκτες του προτάθηκαν. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Μήτρογλου και θεωρεί πως αν επιστρέψει και δουλέψει ξανά μαζί του, θα μπορέσει και να τον...αναγεννήσει.

Έτσι λοιπόν, αν και η περίπτωση Μήτρογλου παραμένει δύσκολη, όσο περνάει ο χρόνος και η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της, ο Ολυμπιακός κερδίζει πόντους για τη μεταγραφή, αφού η Φούλαμ μη έχοντας άλλη επιλογή, θα αναγκαστεί να κάνει δεκτή την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος για τον δανεισμό του.

Φυσικά, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Μήτρογλου και δεν «λυγίσουν» οι Άγγλοι, υπάρχει και εναλακτική λύση για την επίθεση του Ολυμπιακού, αφού στο μπλοκάκι τους βρίσκεται πολύ ψηλά και το όνομα του Ζόνας. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί πιο οικονομική λύση, όμως στο Λιμάνι ΟΛΟΙ θέλουν «Μητρογκόλ». Εξελίξεις θα υπάρξουν στα επόμενα δύο 24ωρα....

Σούπερ θεματάκι: "Κόλαση" η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου! (ΦΩΤΟ)