Facebook Pixel Έκτακτο: Υπογράφει κι άλλος επιθετικός με ΠΑΟΚ!
| 2014-08-30 11:17:00

Έκτακτο: Υπογράφει κι άλλος επιθετικός με ΠΑΟΚ!

Έκτακτο: Υπογράφει κι άλλος επιθετικός με ΠΑΟΚ!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ Δημήτρη Παπαδόπουλο οι άνθρωποι του Δικέφαλου βρίσκονται πολύ κοντά σε υπογραφές με τον...

Η αλήθεια είναι πως στον ΠΑΟΚ άργησαν λίγο, άφησαν ένα μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού δηλαδή να περάσει, παρόλα αυτά φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν ενεργοποιηθεί για τα καλά.

Από τη μία η υπογραφή συμβολαίου του Δημήτρη Παπαδόπουλου με τον σύλλογο, που ανακοινώθηκε μόλις χθες, κι από την άλλη η βεβαιότητα ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα χαφ. Με τα ονόματα που "παίζουν" στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου να είναι από του Βραζιλιάνου παιχταρά Κριστιάν Μπαρόνι, μέχρι τον Γιώργο Καραγκούνη!

Ο σκύλος, όμως, μαθαίνει από τη Θεσσαλονίκη ότι είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ νέο συμβόλαιο, ενός ακόμα επιθετικός! Ποιος είναι αυτός; Ο Κλάους Αθανασιάδης!

To θέμα του Έλληνα άσου, το να υπογράψει το νέο συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ δηλαδή, παραμένει ανοιχτό εδώ και αρκετό καιρό. Με τον σκύλο να ψάχνει, να ρωτάει και να μαθαίνει ότι οι ανθρωποι του Δικέφαλου θέλουν να τελειώσουν επίσημα και τυπικά το θέμα με τον Κλάους μέσα στις επόμενες ημέρες...

** H Πετρούλα πρωταγωνίστρια της Sirina! (18+)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags