Facebook Pixel Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ; Στράβωσε με "Παπ" ο Κλάους!
| 2014-08-30 14:17:00

Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ; Στράβωσε με "Παπ" ο Κλάους!

Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ; Στράβωσε με "Παπ" ο Κλάους!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ μετά από την έλευση του Δημήτρη Παπαδόπουλου και γιατί ο Αθανασιάδης δεν είναι στα καλύτερά του; Η απάντηση με ένα κλικ!..

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του Δικέφαλου αποφάσισαν να πατήσουν γκάζι όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, καθώς οι ελλείψεις στο ρόστερ είναι εμφανείς.

Με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δίνει το σήμα, αφού ήταν εκείνος που ζήτησε δύο παίκτες που θα βοηθήσουν στο δημιουργικό - επιθετικό κομμάτι. Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να έχει υπογράψει ήδη το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως έμαθε ο σκύλος από τη Θεσσαλονίκη, όμως, αυτή η εξέλιξη δημιούργησε ένα μικρό προβληματάκι στον Αθανασιάδη! Όχι ότι έχει τίποτα προσωπικά το παιδί με τον Παπαδόπουλο, κάθε άλλο. Αλλά από τη στιγμή που το θέμα της δικής του ανανέωσης... σέρνεται στον Τύπο από τις αρχές του καλοκαιριού και, τελικά, στις αρχές Αυγούστου βρέθηκε η λύση, περίμενε τουλάχιστον ότι εκείνος θα υπέγραφε πρώτος!

Είναι δυνατόν εδώ και τόσο καιρό να υπάρχει συμφωνία, όπως λένε όλοι και αντί να γίνουν επίσημα τα πράγματα, να πέσουν οι υπογραφές δηλαδή, ο Κλάους να βλέπει τον ΠΑΟΚ να υπογράφει με άλλον επιθετικό συμβόλαιο; Μπορεί να μην χαλαστεί, μετά, ο 26χρονος φορ;

Από Θεσσαλονίκη μερία, πάντως, υποστηρίζουν ότι το θέμα του Αθανασιάδη θα τελειώσει άμεσα. Μέχρι τότε, όμως, ο Κλάους δεν αισθάνεται και πολύ άνετα...

** ΣΟΚ: 39χρονη γυμνάστρια βίασε 16χρονο! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags