Facebook Pixel Συνέβη τώρα: Τσαμπουκάς με Χολέμπας στη Ρώμη!
| 2014-08-30 15:20:00

Συνέβη τώρα: Τσαμπουκάς με Χολέμπας στη Ρώμη!

Συνέβη τώρα: Τσαμπουκάς με Χολέμπας στη Ρώμη!

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ της Ιταλίας με τον άσο του Ολυμπιακού, κατά την άφιξή του!

Από νωρίς το πρωί ο σκύλος σάς έχει ενημερώσει ότι ο Χοσέ Χολέμπας βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, στη συνέχεια, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Ρόμα! Ο άσος του Ολυμπιακού τα έχει βρει σε όλα με την ιταλική ομάδα και μένει να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Η έλευσή του στη Ρώμη, όμως, είχε ένα μικρό... απρόοπτο! Το οποίο το κατείγγειλε δημόσια ο δημοσιογράφος Τσέλο Όντο Καζάνο!

Τι ακριβώς έγινε; Σύμφωνα με τον Καζάνο, ο Αντόνιο Τεμπεστίλι (πρώην παίκτης και νυν στέλεχος της Ρόμα) που βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τον Χολέμπας, του επιτέθηκε!

"Ο παίκτης ήταν χαμογελαστός και διαθέσιμος, τραβούσα ήδη την τρίτη φωτογραφία, όταν ο Τεμπεστίλι έβαλε το χέρι του μπροστά στην κάμερα, μου πήρε το κινητό και έσβησε τις φωτογραφίες, λέγοντάς μου πως δεν έπρεπε να φωτογραφίζω.

Στη συνέχεια μου πήρε το iPhone και έπρεπε να απευθυνθώ σε άνθρωπο της ασφάλειας του αεροδρομίου για να μου το επιστρέψει", ήταν το σχόλιο του Καζάνο για τη συμπεριφορά του Τεμπεστίλι, που κάπου φαίνεται ότι το παραέκανε...

** H Πετρούλα πρωταγωνίστρια της Sirina! (18+)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags