Σαν... βόμβα έσκασε το πρωί της Δευτέρας η μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τραμπζονσπόρ, ειδικά όταν έχει πουληθεί πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Μανωλάς στην Ρόμα. Η έκπληξη ήταν μεγάλη για όσους βρίσκονται εκτός ομάδας, καθώς εντός του «ερυθρόλευκου στρατοπέδου», ήταν γνωστό πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ήταν... στα καλύτερά του.

Ο Αβραάμ παρότι έκανε εξαιρετική προετοιμασία και ήταν καλός και στα φιλικά, είδε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Μίτσελ να ξεκινάει στην βασική ενδεκάδα τον Μποτία δίπλα στον Αμπιντάλ, γεγονός που τον πίκρανε πάρα πολύ. Από εκεί την στιγμή κιόλας (κάτι που φάνηκε άλλωστε από όταν μπήκε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο με πολλά νεύρα) είχε αποφασίσει πως έπρεπε να βρει άλλη ομάδα για να κάνει... restart.

Η αλήθεια είναι όντως ο Ισπανός προπονητής δεν υπολόγιζε τον Έλληνα στόπερ ως βασική επιλογή και αυτό φάνηκε και από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Παπαδόπουλος από την άλλη πιστεύει πως άξιζε να είναι βασικός, εφόσον έφυγε ο Μανωλάς και ο Σιόβας είναι ανέτοιμος και για αυτό... πήρε το μήνυμα του Μίτσελ.

Ο Αβραάμ ζήτησε από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα και μόλις ήρθε η πρόταση, επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του εξήγησε γιατί θέλει να αποχωρήσει. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού προσπάθησε να τον μεταπείσει, όμως δεν τα κατάφερε και στο τέλος έκανε δεκτό το αίτημά του και τον άφησε να αποχωρήσει για την Τουρκία...

Διαβάστε κι αυτό: «Τρέλανε» την παραλία η Πάολα! (ΦΩΤΟ)