Έτοιμος για αλλαγές στην ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας ενόψει του αγώνα απέναντι στη Ρουμανία την Κυριακή στο "Καραϊσκάκη" είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός σκοπεύει να προχωρήσει σε ανανέωση της μεσαίας γραμμής χρησιμοποιώντας νέους ποδοσφαιριστές που δεν υπολόγιζε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε μια πρόβα 11άδας στη σημερινή προπόνηση της "γαλανόλευκης" επιφυλάσσοντας μία μεγάλη μεγάλη έκπληξη στο αρχικό σχήμα. Χρησιμοποίησε στα χαφ, σε ελεύθερο ρόλο, τον Πέτρο Μάνταλο, μπροστά από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη (που ήταν παραγκωνισμένος από τον προκάτοχό του) και τον Ανδρέα Σάμαρη. Μία επιλογή που δεν υπερβολή να πούμε ότι ξάφνιασε μέχρι και τους συμπαίκτες του Μάνταλου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μιας και αυτή είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός άσος της ΑΕΚ καλείται στην Εθνική ομάδα. Εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Κονέ.

Από εκεί και πέρα, ο Ρανιέρι κράτησε ίδια την άμυνα που έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη δεξιά, τον Χολέμπας αριστερά και τους Παπασταθόπουλο-Μανωλά στο κέντρο. Όσον αφορά την επίθεση, ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται ότι πιστεύει στον Μήτρογλου, αφού τον χρησιμοποίησε με τους βασικούς, ενώ στα άκρα διατήρησε τους Σαμαρά και Σαλπιγγίδη, αφήνοντας έξω τον Χριστοδουλόπουλο.

TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ: Η Τζένη Μπαλατσινού κάνει TOPLESS με άγνωστο συνοδό! Πάρε μάτι   εδώ...