Η μεταγραφολογία επανήλθε στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, αν και ο Δικέφαλος δεν έκανε όταν έπρεπε τις απαραίτητες κινήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποια κενά στο ρόστερ, όπως φαίνεται τουλάχιστον από τους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας.

Ωστόσο, παρότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε την Δευτέρα το βράδυ χωρίς ο Δικέφαλος να κάνει κάποια κίνηση, στην Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες, πως τελικά θα κάνει μεταγραφή, έστω και με καθυστέρηση.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τον Ζήση Βρύζα και τον Άγγελο Αναστασιάδη, έδωσε το σχετικό «ok», ώστε να ψάξουν για κάποια καλή περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή και αν την βρουν και είναι στα... μέτρα του ΠΑΟΚ (οικονομικά) να τον αποκτήσουν.

Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή ψάχνει ποδοσφαιριστή για τα χαφ ή για το κέντρο της άμυνας, το κασέ του οποίου δεν θα ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση με τον Κριστιάν Μπαρόνι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και πλέον η περίπτωσή του έχει απομακρυνθεί πολύ από την Τούμπα.

Στον Δικέφαλο ψάχνουν ποδοσφαιριστή που θα ταιριάζει στα πλάνα του Αναστασιάδη, θα δεχθεί να υπογράψει συμβόλαιο με αυτά τα λεφτά και φυσικά δεν θα είναι «μεγάλο όνομα», αφού πλέον θα μπορεί να παίξει μόνο στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, αφού ο ΠΑΟΚ δήλωσε την σχετική λίστα για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Παράθυρο» λοιπόν για μεταγραφή υπάρχει, αρκεί να βρεθεί ο... κατάλληλος!

Διαβάστε κι αυτό: Η Μελέτη με μαγιό: Απίστευτα οπίσθια! (ΦΩΤΟ)