Ολόκληρο θέμα είχε γίνει μέσα στο καλοκαίρι (ακόμα και εν μέσω Μουντιάλ!) το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στους πάγκους, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί σχεδόν καθημερινά το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού στο ρεπορτάζ του.

Ήταν το διάστημα λίγο πριν συμφωνήσει και υπογράψει με την ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης, όταν ακόμα στον Δικέφαλο έψαχναν για προπονητή. Ο σκύλος, μάλιστα, είχε καλύψει το θέμα του Σάντος, τι θα κάνει στην καριέρα του δηλαδή, με πολλές αποκλειστικότητες.

Όπως αυτή που έρχεται τώρα, από τη στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, στο twitter, για τον Σάντος. Που, τελικά, έμεινε χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής μας.

Ψάξε - ψάξε, λοιπόν, βρήκε δίαυλο επικοινωνίας με την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στη Ν. Κορέα, χωρίς ωστόσο το φλερτ να καταλήξει σε γάμο! Τι εννοούμε; Ότι ο Πορτογάλος ζήτησε 1 εκ. ευρώ αμοιβή (ακατέβατα μάλιστα!) για τον ίδιο και να έχει δύο δικούς του συνεργάτες στον πάγκο, τους οποίους όμως θα πλήρωνε η Ομοσπονδία της χώρας!

Μάλλον όμως οι Νοτιοκορεάτες βρήκαν ακριβό τον Πορτογάλο και έτσι προτίμησαν τον Ούλι Στίλικε, τον Γερμανό προπονητή γυρολόγο εθνικών ομάδων... Αποτέλεσμα; Συνεχίζει χωρίς ομάδα ο Σάντος!