Δεν ήταν τόσο ήττα απ'τη Ρουμανία το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη που απογοήτευσε τους Έλληνες οπαδούς, όσο η κακή εμφάνιση των διεθνών μας. Η Εθνική στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο έδειξε κακή εικόνα, έκανε πολλά λάθη και πλέον επικρατεί προβληματισμός.

Όπως είδαν εκατομμύρια Έλληνες, το ομοσπονδιακό συγκρότημα αντιμετώπισε προβλήματα στο κέντρο. Άμυνα και επίθεση ήταν εντελώς αποκομμένες και η μπάλα δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει από πίσω προς τα εμπρός. Ο Ταχτσίδης δεν μπορούσε να κατεβάσει με επιτυχία την μπάλα, Μάνταλος και Σάμαρης έτρεχαν ανούσια δεξιά και αριστερά ενώ Σαμαράς και Μήτρογλου ήταν σκιά του καλού τους εαυτού.

Ο Ρανιέρι ψάχνεται από χθες για να καλέσει παίκτη που θα παίζει στον άξονα και θα αναλάβει τον οργανωτικό ρόλο. Γιατί κακά τα ψέμματα, η Ελλάδα χθες δεν μπορούσε να βγει μπροστά σωστά. Ακούστηκε τη Δευτέρα ένα σενάριο επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη, το οποίο έκανε τους ποδοσφαιρόφιλους να λουστούν με κρύο ιδρώτα. Ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός έχει κάτι άλλο στο μυαλό του.

Η στήλη του σκύλου “Κον-troll και σουτ” είναι σε θέση να σας αποκαλύψει τις σκέψεις του νέου κόουτς της γαλανόλευκης.

Δείτε ποιος ετοιμάζεται να κληθεί.

Μην το χάσετε! Φοβερός Αλέφαντος: Τον γκόμενο μάς κάνεις, ρε Ρανιέρι, με τη χωρίστρα;