Facebook Pixel Ανοίγουν την πόρτα της Εθνικής δύο πράσινοι!
| 2014-09-08 23:20:00

Ανοίγουν την πόρτα της Εθνικής δύο πράσινοι!

Ανοίγουν την πόρτα της Εθνικής δύο πράσινοι!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποφάσισε και «τσεκάρει» ΑΜΕΣΑ δύο παίκτες του Παναθηναϊκού για την Εθνική Ελλάδος. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportdog.

Η χθεσινή ήττα της Εθνικής εντός έδρας από την Ρουμανία στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και η απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας, φαίνεται πως... ταρακούνησε τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος σηκώνει μανίκια και ετοιμάζεται να δουλέψει σκληρά για να βελτιώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός είναι πρόθυμος, όπως έχει πει πολλές φορές στους συνεργάτες του, να καλέσει στην Εθνική νέα πρόσωπα και ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες που άξιζαν. Ο Ρανιέρι ήταν ο πρώτος που απογοητεύτηκε από την χθεσινή εικόνα στο Φάληρο και για αυτό θέλει οπωσδήποτε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στα επόμενα ματς.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει να «τσεκάρει» κι άλλους παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν και αυτή την φορά φαίνεται πως κοιτάει και προς τον Παναθηναϊκού, όπου υπάρχουν ταλαντούχοι Έλληνες, οι οποίοι μάλιστα έκαναν και εξαιρετική χρόνια πέρυσι.

Ο Ρανιέρι λοιπόν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportdog, αναμένεται την Τρίτη να βρεθεί στην Κατερίνη για να δει το παιχνίδι των Ελπίδων με την Πολωνία 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15 και να «τσεκάρει» από κοντά τους Τάσο Λαγό και Νίκο Καρέλη, οι οποίοι βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα του.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν ως βασικοί στην ήττα προχθές με 3-0 από την Σουηδία και αναμένεται και στο ματς με τους Πολωνούς να βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα. Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική ομάδα για να προκριθεί ως επικεφαλής του ομίλου χρειάζεται τη νίκη με δύο γκολ διαφορά (με σκορ 2-0 ή 3-1) ή μεγαλύτερη και ισοπαλία στον άλλο αγώνα του ομίλου Σουηδία-Τουρκία.

Διαβάστε κι αυτό! «Τρέλανε» το ίντερνετ με το στήθος της! (ΦΩΤΟ)




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags