Πολύ κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους φαίνεται πως βρίσκεται ο μέχρι πρότινος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σαντος, καθώς οι συμπατριώτες του τον στέλνουν σε... σούπερ ομάδα.

Συγκεκριμένα, μετά την απόλυση του Πάουλο Μπέντο, ως συνέπεια της εντός έδρας ήττας από την Αλβανία στην πρεμιέρα των Προκριματικών του Euro, οι Πορτογάλοι αναζητούν τον διάδοχό του και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι ο Σάντος θα είναι ο επόμενος κόουτς της Εθνικής!

Σχετικά δημοσιεύματα υπήρχαν και τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο η σημερινή απόλυση του Μπέντο αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος, ένα βήμα πιο κοντά στον πάγκο της Πορτογαλίας.

Ο Σάντος θεωρείται από τα «μεγάλα ονόματα» του ποδοσφαίρου στην χώρα του, καθώς όχι μόνο έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αλλά έχει κάνει καριέρα και στο εξωτερικό και έχει πάει με την Ελλάδα και στο Μουντιάλ!

Αν ο Πορτογάλος κόουτς συμφωνήσει τελικά και κάτσει στον πάγκο της Πορτογαλίας, θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει ίσως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο...

Διαβάστε κι αυτό! Η σέξι μεταφράστρια και ο Χολέμπας! (ΦΩΤΟ)