Facebook Pixel Δεν υπάρχει αυτό που έγινε με τον Μπενίτες!
| 2014-09-20 23:11:00

Δεν υπάρχει αυτό που έγινε με τον Μπενίτες!

Δεν υπάρχει αυτό που έγινε με τον Μπενίτες!

Διαβάστε τι πολύ «περίεργο» έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παραγουανό άσο, ο οποίος σκόραρε στο άνετο 3-0 του Ολυμπιακού κόντρα στην Βέροια.
 

Σεφτέ στα γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο ματς με την Βέροια και βοήθησε στο 3-0 των Πειραιωτών. Ο 22χροςο επιθετικός, ο οποίος στο 76΄πέρασε αλλαγή στη θέση του Κώστα Μήτρογλου με εξαιρετικό πλασέ στο 88’ ζευγάρωσε τα τέρματα των «ερυθρολεύκων» ανοίγοντας λογαριασμό...

Αυτό που συνέβη όμως με τον διεθνή Παραγουανό φορ είναι... τρελό, καθώς ο Σκύλος σας είχε ενημερώσει από την πρώτη μέρα της άφιξής του για ένα τρελό στατιστικό στοιχείο που κυνηγάει τον νέο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ποιο είναι αυτό; Ότι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού «έπρεπε» να το πετύχει... στο δεύτερο ημίχρονο!

Για διαβάστε: Όταν άρχισε να αγωνίζεται στην Γκουαρανί, το 2010, σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της στο 68ο λεπτό! Όταν μετά από τρία χρόνια πήρε μεταγραφή στη Ρούμπιο Νου, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα στο 74ο λεπτό!

Επέστρεψε στην Γκουαρανί και στο πρώτο του παιχνίδι σκόραρε ξανά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 78ο λεπτό! Ακόμα και με την εθνική ομάδα της Παραγουάης, σκόραρε εναντίον της Γαλλίας για πρώτη φορά στο 65ο λεπτό!

Ήταν περίπου, σαν... σημαδεμένο: το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο νεαρός άσος θα το πετύχεναι στο δεύτερο ημίχρονο κάποιας αναμέτρησης! Κι έτσι κι έγινε, αφού ο Μπενίτες σκόραρε στο 88' της αναμέτρησης με την Βέροια!!!

Διαβάστε κι αυτό: Βόμβα! Γυμνές φωτογραφίες της Καρντάσιαν (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags