Facebook Pixel Γεωργίου speaking για το Πλατανιάς-Παναθηναϊκός!
| 2014-09-22 17:57:00

Γεωργίου speaking για το Πλατανιάς-Παναθηναϊκός!

Γεωργίου speaking για το Πλατανιάς-Παναθηναϊκός!

Μία στο καρφί και μία στο πέταλο ο Παναθηναϊκός. Ήττα την περασμένη βδομάδα μέσα στην Καλλονή, νίκη χθες επί του Πλατανιά μέσα στα Χανιά.

Κακός στο κοουτσάρισμα και με λάθος επιλογές ο Αναστασίου μέσα στην Καλλονή, καλός με εύστοχες αλλαγές χθες μέσα στον Πλατανιά. Εξαιρετικός ο Δώνης στην Καλλονή, μετά το πεπόνι ο πιτσιρικάς χθες περιβόλια. Μάπα ο Κάπελης την περασμένη βδομάδα, πολύ καλός χθες. Αυτός όμως που κλέβει συνεχώς την παράσταση είναι ο Ντινας. Γνωρίζει άριστα το τόπι, μπαίνει πάντα κάθετα μέσα στην περιοχή και αν προσεχθεί κατάλληλα, θα έχει μεγάλη εξέλιξη. Εύστοχη η αλλαγή που έκανε στο β’ ημίχρονο ο Αναστασίου βγάζοντας έξω τον Δώνη και βάζοντας μέσα τον Μέντες. Ο Ολλανδός νοικοκύρεψε τον Παναθηναϊκό στο κέντρο και εξάρθρωσε τα χαφ του Πλατανιά. Ο οποίος στο β’ ημίχρονο φαινόταν σαν διασωληνωμένος.

Χθες στα περιβόλια έγινε ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο διαιτητής Αρετόπουλος σφύριξε υπέρ του Παναθηναϊκού ένα(1) μόνο φάουλ, κι αυτό στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο, ούτε ένα. Ενώ υπέρ του Πλατανιά σφύριξε συνολικά 10 φάουλ. Και ο επόπτης Τσολάκης έκοψε δύο φορές τον Παναθηναϊκό με ανύπαρκτα οφσάιντ. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, ο Παναθηναϊκός υποφέρει στην ανάπτυξη (συνεχώς επιτίθεται μόνο από αριστερά) και η άμυνά του συνεχίζει να κάνει νερά.

Οπως δείχνουν τα πράγματα η μία ομάδα από τις τέσσερις που θα πέσουν φέτος είναι η Νίκη Βόλου. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα και όταν τρως τέσσερα γκολ μέσα στο σπίτι σου από τον Εργοτέλη, έχεις υπογράψει πρόωρα την καταδίκη σου.

Φοβερό το γκολ που πέτυχε χθες ο Ζορμπάς. Ο επιθετικός της Κέρκυρας χόρεψε καρσιλαμά τους αμυντικούς του ΠΑΣ και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο μπακλαβωτό χάρμα ιδέσθαι.

Το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στον Ολυμπιακό θύμιζε έντονα εποχή Τζόρτζεβιτς. 100% μουσαντένιο. Λες και κινδύνευσε ο Ολυμπιακός να μη κερδίσει τη Βέροια.

Πηγή: real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags