Facebook Pixel Θέμα με Μπενίτες!
| 2014-09-28 15:38:00

Θέμα με Μπενίτες!

Θέμα με Μπενίτες!

Ανησυχία υπάρχει στον Ολυμπιακό σχετικά με την κατάσταση του Παραγουανού επιθετικού. 

Ο Χόρχε Μπενίτες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και η συμμετοχή του στο ματς με τη Μάλμε είναι αμφίβολη.

Ο Παραγουανός επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις και τη Δευτέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει.

Από εκεί και πέρα, οι Σιόβας, Φουστέρ, Γκαζαριάν και Ντοσεβί, ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Η Super League μπαίνει προσωρινά «στην άκρη» και το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στρέφεται στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Μάλμε, για τη δεύτερη αγωνιστική του UEFA Champions League.

Η προπόνηση την Κυριακή διεξήχθη το πρωί. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι έκαναν αποθεραπεία και χαλαρό τρέξιμο. Οι υπόλοιποι έπαιξαν «5-2» με γρήγορες πάσες, έκαναν ασκήσεις τεχνικής με σουτ και συνέχισαν με μονομαχίες 3 εναντίον 2. Ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Θεραπεία συνέχισαν οι Σιόβας, Φουστέρ, Γκαζαριάν και Ντοσεβί. Ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά αισθάνθηκε ο Μπενίτες και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί. Κανονικά γυμνάστηκαν ο Διαμαντάκος και ο Σαλίνο. Το πρωί της Δευτέρας στις 10:00 ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση, πριν αναχωρήσει για τη Σουηδία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags