Όταν στις αρχές του καλοκαιριού ο κόσμος του ΠΑΟΚ «φώναζε» για την αποχώρηση του Μίροσλαβ Στοχ από την ομάδα, κανείς δεν περίμενε πως μόλις λίγους μήνες αργότερα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν θα θυμόταν τον Σλοβάκο άσο, καθώς ο αντικαταστάτης του θα τον είχε... διαγράψει!

Ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος φυσικά όταν ήρθε είχε ξεκαθαρίσει στις δηλώσεις του πως δεν είναι... αντι-Στοχ, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει πείσει και τον κάθε δύσπιστο εντός και εκτός Τούμπας, πως πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφή. Για έναν παίκτη που έχει ποιότητα και κυρίως βγάζει την ποιότητα αυτή στο γήπεδο, επειδή ΔΕΝ βαριέται όπως ο προκάτοχός του.

Σλοβάκος ο Στοχ, Σλοβάκος και ο Μακ, όμως η διαφορά μεταξύ των δύο είναι... χαώδης. Ο Στοχ έναν χρόνο έδειξε με... πινελιές το φοβερό ταλέντο του, ενώ ο Μακ σε κάθε ματς δείχνει πως αξίζει να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Μακ εξελίσσεται σε σούπερ αξιόπιστο εργαλείο, είναι ήδη 1ος σκόρερ στη Σούπερ Λιγκ με τέσσερα γκολ, ενώ έχει κάνει και ρεκόρ καριέρας, αφού στη Νυρεμβέρη είχε τρία τέρματα τη σεζόν 2010-11!

Και το... καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Πως ο Μακ κοστίζει στον ΠΑΟΚ πέντε φορές λιγότερα χρήματα από ότι ο συμπατριώτης του που αποχώρησε το καλοκαίρι και όπως βλέπουμε (τουλάχιστον μέχρι τώρα) προσφέρει στο γήπεδο πέντε φορές περισσότερα από τον Στοχ!

Διαβάστε κι αυτό: Σεξοβόμβα αποκαλύπτει τις σεξουαλικές επιδόσεις πασίγνωστου επιθετικού: «Πολύ προικισμένος, αληθινός επιβήτορας»!