Facebook Pixel Γεωργίου speaking για Μπαρτσελόνα!
| 2014-10-01 19:08:00

Γεωργίου speaking για Μπαρτσελόνα!

Γεωργίου speaking για Μπαρτσελόνα!

Ακούω πολλούς να λένε ότι πολύς κόσμος πήγε χθες με τη Μπαρτσελόνα στον κουβά. Διαφωνώ. Ο Ιμπραϊμοβιτς, ο Λαβέτσι και ο Ταγκό Σίλβα έστειλαν τον κόσμο στον κουβά. Γράφει ο Γιώργος Γεωργίου

Οταν όλοι έμαθαν ότι δεν θα παίξουν με την Παρί οι τρεις καλύτεροι της παίκτες, πήγαν και έκατσαν μονοκούκι πάνω στο διπλό της Μπάρτσα. Και φυσικά έκατσαν στο παγωτό. Πού να φανταστούν οι φουκαράδες, ότι η σημερινή Μπάρτσα δεν έχει καμία σχέση με την εξωγήινη ομάδα που βλέπανε μέχρι πριν από δύο χρόνια.

Που είναι η φρεσκάδα της, που είναι το ανάλαφρο τρέξιμο της και η ταχύτητά της, που είναι η ομάδα που σε έπιανε από το λαιμό και δεν σε άφηνε να ξεμυτίσεις από την περιοχή σου; Ετσι είναι όμως. Όλα έχουν ένα τέλος. Τίποτα δεν διαρκεί αιώνια. Το μόνο που έχει μείνει σε αυτήν την Μπαρτσελόνα είναι το γύρω-γύρω όλοι και ξ μπάλα να πηγαίνει συνεχώς παράλληλα και πίσω, λες και η αντίπαλη περιοχή είναι γεμάτη φίδια και φοβούνται να πατήσουν εκεί με΄σα. Το χειρότερο, όμως, είναι άλλο. Ποιο; Η αμυντική της λειτουργία. Τραγική. Από τότε που έφυγε ο Πουγιόλ η άμυνα της Μπάρτσα είναι για το γάϊδαρο καβάλα. Και τώρα που έφυγε και ο Βαλντεζ κάτω από τα δοκάρια, η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Μπείτε σκύλοι και αλέστε...

Οσο για την Παρί, ε, και τι έγινε που δεν έπαιζαν χθες οι τρεις καλύτεροί της παίκτες; Οσο περνάει ο καιρός οι πιτσιρικάδες που έχει μέσα δένουν μεταξύ τους όλο και περισσότερο. Άλλο είναι το παράξενο. Πως το ΄παθε ο Λοραν Μπλαν και έστησε σωστά την ομάδα του σε ένα τέτοιο σπουδαίο ματς; Σπάνιο είναι αυτό για τον Γάλλο προπονητή, που μέχρι χθες οι Αραβες τον είχαν για σφουγγάρισμα..

Μόνο με 1-0 κέρδισε χθες η Τσελσι την Σπόρτιγκ.Και το λέω αυτό, διότι με τον τρόπο που έπαιζαν οι Πορτογάλοι, όλη η αμυντική τετράδα ανέβαινε ψηλά στη σέντρα και άφηνε πίσω τεράστιους χώρους, οι Άγγλοι έβγαιναν μόνοι τους μπροστά και έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες.

Βελτιωμένη η Ρόμα σε σύγκριση με άλλα χρόνια πήρε εύκολα το 1-1 μέσα στο Μάντσεστερ. Η Σιτι κάνει βήματα σημειωτόν. Αντίν να προοδεύει, παραμένει στάσιμη.

Πηγή: real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags