Facebook Pixel Αυτά λέει ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ
| 2014-10-02 19:34:00

Αυτά λέει ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ

Αυτά λέει ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Γκιρτζίκης και μίλησε για τον νέο ρόλο του αλλά και τις ευθύνες που πλέον έχει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Γκιρτζίκης:
Για την ανάληψη της προεδρίας της ΚΕΔ:

«Ο Κ. Καραμελίδης για προσωπικούς λόγους μας είπε πως θέλει να παραιτηθεί και ο πρόεδρος έπρεπε να διαλέξει τους συμβούλους. Αποδέχτηκα την πρόσκληση και προσπαθώ να οργανώσω τα πράγματα».
Για την ευθύνη που έχει η θέση του:
«Δεν είναι δίκαιο κάποιοι να στρέφονται εναντίον του προέδρου και της ΚΕΔ επειδή κατά την άποψη τους δεν γίνεται το σωστό. Εγώ δεν λέω πως είναι το τέλειο αλλά νομίζω πως όλοι οι προηγούμενοι προσπαθήσαν. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα».
Για τους προσωπικούς λόγους της παραίτησης του Καραμελίδη:
«Δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι παραπάνω».
Για το γεγονός πως δεν έχει αναλάβει ο Χιού Ντάλας:
«Δεν έχει υπογράψει ακόμα. Αύριο το διοικητικό συμβούλιο θα επισημοποιήσει την επιτροπή. Αύριο θα επικυρωθεί η σύνθεση της επιτροπής. Εγώ την αποδέχτηκα την πρόταση πρέπει όμως να πάει στο συμβούλιο. Είναι θέμα διαδικασίας βέβαια».
Για το θέμα της κάρτας υγείας:
«Δεν έχω άποψη αυτή την στιγμή και δεν είναι κάτι που το γνωρίζω αυτή τη στιγμή».
Για το γεγονός πως δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Χιού Ντάλας:
«Το θέμα του Χιού Ντάλας το χειρίστηκε ο πρόεδρος και αυτό συνομιλεί μαζί του. Από αύριο που θα επισημοποιηθεί η προεδρία μου θα αρχίσουν οι διαδικασίες. Δεν γνωρίζω το θέμα αυτή τη στιγμή».
Για τις κινήσεις που θα γίνουν μετά από κακές διαιτησίες:
«Η αρμοδιότητα υπάρχει στον Χιού Ντάλας. Παρόλα αυτά θα μπαίνει στην συζήτηση ένα τέτοιο θέμα και θα το συζητάμε με τον Χιού Ντάλας ο οποίος θα αποφασίσει. Ένα όργανο όταν συνεδριάζει, έχοντας τα στοιχεία θα τα καταθέτει και θα βγαίνει μια συλλογική απόφαση. Εννοείται πως θα μεταφέρω στο συμβούλιο την άποψη μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags