Facebook Pixel Φύσσας για Σάμαρη!
| 2014-10-03 13:50:00

Φύσσας για Σάμαρη!

Φύσσας για Σάμαρη!

Τι είπε ο Τάκης Φύσσας για ενδεχόμενη συνεργασία του Παναθηναϊκού με την Μπενφίκα, καθώς και την παρουσία του Ανδρέα Σάμαρη στους "αετούς";

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των "πράσινων" μίλησε στην "Record" και τόνισε πως θα έχει συναντήσεις με τον Ρουί Κόστα και Νούνο Γκόμες για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Μπενφίκα, ενώ αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Σάμαρη που αγωνίζεται από την φετινή σεζόν στους "αετούς".

«Εχω, ήδη, προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Ρουί Κόστα και Λουρένσο Κοέλιο, θέλουμε ως Παναθηναϊκός να δημιουργήσουμε μία συνεργασία με την Μπενφίκα, αλλά είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό. Θέλω να επισκεφτώ τις εγκαταστάσεις της ομάδας, το μουσείο και να πάρω εικόνες και ιδέες», είπε ο Φύσσας και πρόσθεσε για τον Ανδρέα Σάμαρη:

«Εχει δυνατή προσωπικότητα ο Σάμαρης. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το ό,τι ο Σάμαρης θα δείξει την ποιότητα του στην Μπενφίκα, είναι έξυπνος, δουλεύει, είναι ανοικτόμυαλος. Εγγυώμαι ότι ο Σάμαρης έχει την προσωπικότητα να παίξει σε υψηλό επίπεδο και έχει μέλλον. Θα βελτιώνεται ματς με ματς, είναι σε μία νέα χώρα και μαθαίνει ακόμα τη γλώσσα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags