Το σημαντικό όμως είναι πως ο Αγουέρο με αυτά τα τέσσερα γκολ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο κορυφαίος σκόρερ της Σίτι στην ιστορία της Premier League με 61 γκολ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον συμπατριώτη του Τέβες με 58.

Η Σίτι άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με τον Αγουέρο στο 13΄, αλλά άμεσα στο 15΄ ο Έρικσεν ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Αγουέρο από τα 11 βήματα ευστόχησε και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στην ιστορία της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ με 59 γκολ.

Στο 32΄ δόθηκε δεύτερο πέναλτι υπέρ της Σίτι για ανατροπή του Σίλβα από τον Καμπούλ, με τον Αγουέρο να αναλαμβάνει και πάλι την εκτέλεση. Ο Γιορίς απέκρουσε το χτύπημα του Αργεντινού, ο οποίος με μια δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα άουτ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Σίτι ήταν εκείνη που πίεσε περισσότερο για ένα τρίτο γκολ. Η Τότεναμ, πάντως, κατάφερε και κέρδισε στο 62΄ ένα ανύπαρκτο πέναλτι με τον Σολδάδο, ο οποίος το εκτέλεσε κιόλας. Ο Χαρτ απέκρουσε το σουτ του Ισπανοί και έτσι τα «σπιρούνια» δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Στο 68΄ έγινε το τέταρτο πέναλτι της αναμέτρησης με τον Φάτσιο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ, να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα και να αφήσει την Τότεναμ με δέκα παίκτες.

Ο Αγουέρο αυτή την φορά ευστόχησε από… τα 11 βήματα για το 3-0, ενώ ο Αργεντινός ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 75΄, πετυχαίνοντας καρέ.

Με αυτά τα τέσσερα γκολ ο Αγουέρο έφτασε τα 61 γκολ σε 95 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο 88΄, η Σίτι «άγγιξε» το 5-1 με τον Μίλνερ να στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γιορίς.