Facebook Pixel Φεύγει ο Ρατς από ΠΑΟΚ; Πρόταση από Αλ Ιτιχάντ!
| 2014-10-21 15:10:00

Φεύγει ο Ρατς από ΠΑΟΚ; Πρόταση από Αλ Ιτιχάντ!

Φεύγει ο Ρατς από ΠΑΟΚ; Πρόταση από Αλ Ιτιχάντ!

ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ ΤΗΣ Αλ Ιτιχάντ στα πόδια του άσου του ΠΑΟΚ - Ποιος τον θέλει πολύ στην αραβική ομάδα!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Δικέφαλος υπέγραφε (ένα υψηλό για τα δεδομένα της εποχής) συμβόλαιο με τον Ρατς, κάποιοι... βιαστικοί έκαναν λόγο για την ηλικία του παίκτη!

Μιλάμε, όμως, για ανθρώπους που έχουν να πατήσουν χρόνια το χορτάρι ενός γηπέδου... Από την πρώτη στιγμή ο Ρατς έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας κορυφαίος μπακ, με επιθετικές αρετές και ηγετικά χαρακτηριστικά.

Με αποτέλεσμα ήδη η μεταγραγή του να θεωρείται, ίσως, ως η πιο πετυχημένη του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ! Τώρα, όμως, ρεπορτάζ από τον Τύπο της Ρουμανίας αναφέρει ότι η Αλ Ιτιχάντ, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Βίκτορ Πιτούρκα (πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας), θέλει τον Ρατς στην ομάδα του!

Ο Ρουμάνος, φυσικά, έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και, ακόμα κι αν το σκεφτεί να ακολουθήσει το κάλεσμα του Πιτούρκα, πρέπει να συμφωνήσουν οι Θεσσαλονικείς.

Αν και η αλήθεια είναι πως στη Θεσσαλονίκη ο Ρατς είναι βασιλιάς, με τον ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό και αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ, οπότε για ποιον λόγο να φύγει; Πρόσφατα, μάλιστα, ο Σκύλος αποκάλυψε πως είναι ένας πολύ πλούσιος ποδοσφαιριστής, για όποιον δεν το θυμάται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags