Στην 20μελή αποστολή του Τριφυλλιού δεν βρίσκεται και το όνομα του τραυματία Μπεργκ, ενώ εκτός έμειναν ακόμα οι Σπυρόπουλος, Μπαϊράμι, Μπερίσα και Σταματάκης.

Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το ματς με την Αϊντχόφεν, το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ο Μπεργκ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και απείχε από τα παιχνίδια, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι με την PSV, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα «πετάξει» το πρωί της Τετάρτης με προορισμό τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Αϊντχόφεν.

Πηγή: novasports.gr