Η εμφάνιση του Ολυμπιακού χθες, εναντίον της Γιουβέντους, ήταν όλα τα λεφτά. Ειδικά στα πρώτα 60-65 λεπτά του αγώνα, που οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πολλές δυνάμεις, απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στο τοπ επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ με πολύ καλό πρόσωπο.

Για τους πρωταθλητές, όμως, το παιχνίδι με τη Γιούβε ανήκει ήδη στο παρελθόν, καθώς αυτό που υπάρχει τώρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους, είναι το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Με τη στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, να κάνει μία παρατήρηση πολύ σημαντική όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και την εμφάνιση του Ρομπέρτο χθες, που ήταν μία ακόμα φορά συγκινητική: Ο Ισπανός υποστηρίζει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του αυτό το διάστημα στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" για να τον αποκτήσουν έδωσαν έξι εκ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Κορυφαίος τερματοφύλακας ο Ισπανός δηλαδή, αλλά για να δέσει στο Λιμάνι χρειάστηκαν όσα χρήματα είναι το φετινό μπάτζετ του Παναθηναϊκού! Και, φυσικά, έχουμε γράψει δεκάδες φορές εδώ στον Σκύλο ότι στο γήπεδο, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ντέρμπι, δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά.

Από την άλλη μεριά, όμως, ο Ολυμπιακός έχει κάτω από τα δοκάρια του έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που πολύ δύσκολα δέχεται γκολ. Και για να τον αποκτήσει έδωσε ένα καράβι λεφτά. Όσα έδωσε, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός για όλο το φετινό του μπάτζετ...