Facebook Pixel Φεύγει ο Κασάμι; Ποιος τον "σπρώχνει" Ιταλία!
| 2014-10-24 12:30:00

Φεύγει ο Κασάμι; Ποιος τον "σπρώχνει" Ιταλία!

Φεύγει ο Κασάμι; Ποιος τον "σπρώχνει" Ιταλία!

Οι φοβερές εμφανίσεις του Ελβετού με τον Ολυμπιακό και ο μεγαλοατζέντης με τις "άκρες" στη γειτονική χώρα...

Ολόκληρο θέμα έγινε η υπογραφή συμβολαίου του Παϊτίμ Κασάμι με τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο νεαρός άσος είχε έρθει στην Ελλάδα αλλά το θέμα άργησε κάπως να τελειώσει.

Τελικά ο Κασάμι υπέγραψε με τους πρωταθλητές και βάλθηκε από την πρώτη στιγμή να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή.

Αρχοντική παρουσία στον χώρο της μεσαίας γραμμής, δύναμη, ηγετικά χαρακτηριστικά, νεαρή ηλικία, τεχνική, τελειώματα, όλα! Ένας πλήρης παίκτης, που με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μοιραία, λοιπόν, πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του! Με τους ανθρώπους της Νάπολι να φαίνεται ότι τον έχουν στη λίστα τους, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", αλλά να μην είναι η μοναδική μεγάλη ιταλική ομάδα που τον θέλει!

Κι εδώ παίζει ρόλο ο μεγαλοατζέντης Μίνο Ραϊόλα, που είχε παρέμβει για να έρθει στον Ολυμπιακό ο Κασάμι και πριν από μερικά χρόνια τον είχε πάει στην Παλέρμο! Ο Ραϊόλα έχει πολύ καλές άκρες στην ιταλική αγορά και μπορεί να μοσχοπουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον Παϊτίμ...

Μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, βέβαια, μεσολαβούν πολλοί μήνες, θα πει κάποιος. Από την άλλη, όμως, αν συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο με αυτό που παίζει, η αλήθεια είναι πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μικρό για να τον κρατήσει...

** ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Δήλωση που σοκάρει: "Έχει το πιο όμορφο πέος που έχω δει"! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags