Facebook Pixel Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Γκατούζο!
| 2014-10-27 14:10:00

Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Γκατούζο!

Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Γκατούζο!

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί με το ζήτημα παραμονής ή όχι του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο μπορεί να υπέβαλε χθες την παραίτησή του στην διοίκηση των Κρητικών, ωστόσο ύστερα από τις προτροπές των οπαδών και των παικτών της ομάδας, αποφάσισε να παραμείνει στον πάγκο.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε συζήτηση με τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ αναφορικά με όσα τον προβληματίζουν και μάλιστα αυτή μεταφέρθηκε και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Εν συνεχεία ο Γκατούζο μετέβη στο ΒΑΚ, όπου συναντήθηκε με έξι παίκτες του ΟΦΗ, παρουσία και ανθρώπων της ομάδας, που κατάφεραν τελικά να τον μεταπείσουν.

Ο λόγος που ο "Ρίνο" υπέβαλε την παραίτησή του ήταν ότι θέλει να ασχοληθεί με καθαρά αγωνιστικά θέματα και όχι οργανωτικά, τα οποία είναι υπεύθυνοι στελέχη της ομάδας και όχι εκείνος.

Διαβάστε την δήλωση του Γκατούζο μετά την απόφασή του να παραμείνει στην Κρητική ομάδα:

«Μετά από πολύωρες συζητήσεις με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ. Μετά την αγάπη που μου έδειξε γενικά η πόλη του Ηρακλείου και οι φίλαθλοι της ομάδας, κάνω ένα βήμα πίσω και ξεκινάμε από την αρχή αυτή την προσπάθεια πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags