Facebook Pixel Γι` αυτό παραιτήθηκε ο Γκατούζο!
| 2014-10-27 18:13:00

Γι` αυτό παραιτήθηκε ο Γκατούζο!

Γι` αυτό παραιτήθηκε ο Γκατούζο!

Το ξέσπασμα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν τόσο πομπώδες που δημιούργησε αρκετά σενάρια για τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό το σημείο.

Ειδικά, από την στιγμή που πριν από έναν μήνα είχε αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και για τα οποία ήταν πλήρως ενημερωμένος – όπως έχει πει κατ’ επανάληψη. Ο Γκατούζο, άνθρωπος χειμαρρώδης και παρορμητικός, τόνισε στις συζητήσεις που είχε με την αντιπροσωπεία των οργανωμένων ότι η κατάσταση μπορεί να έχει βελτιωθεί κάπως σε σχέση με τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στον ΟΦΗ όμως είναι οι μικρές λεπτομέρειες – οργανωτικής φύσης – (για τις οποίες έχει κάνει δεκάδες αναφορές) και όχι τόσο οικονομικής που τον οδήγησαν στο χθεσινό ξέσπασμα.

Στην σημερινή συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες και ήταν παρόντες οι οργανωμένοι, οι αρχηγοί, ο Γκατούζο και η διοίκηση εκπροσωπούμενη από τους Μάνθο Πουλινάκη, Ανδρέα Μανουσάκη, Νίκο Τσαμπουράκη και Γιώργο Βλαχάκη, ο Ιταλός εξήγησε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα οργάνωσης που δεν του επιτρέπουν να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Άπαντες, από την πλευρά της διοίκησης, του τόνισαν ότι θα καταβληθεί η μεγαλύτερη προσπάθεια που πρέπει να γίνει – και είναι βέβαια θέματα καθημερινής φύσεως – προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση. Θέματα που σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέα ποσότητα και τα οποία αφορούν άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags