Οι Ακρίτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες μέχρι τελικά να ανοίξουν το σκορ. Στο 13' ο Καπετάνος δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά, στο 31' και πάλι ο Έλληνας επιθετικός δεν μπόρεσε με γυριστό να νικήσει τον Ταΐρη, ενώγ στο 39' το σουτ του Κλέιτον σταμάτησε με προβολή ο Μαρινάκης.

Έτσι λοιπόν, το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ, όμως στην επανάληψη η Ξάνθη ανέβασε στροφές και έγινε πιο αποτελεσματική. Στο 47' ο Κλέιτον μετά από κόντρες έκανε το σουτ εντός περιοχής και έγραψε το 1-0, ενώ στο 54' ο Σολτάνι και πάλι από κοντά έκανε το 2-0.

Στην συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ, ενώ και η Σκόντα έχασε κι άλλες ευκαιρίες και στο 83' είχε δοκάρι με τον Κλέιτον. Το τελικό σκορ ήταν στο 2-0, αν και οι στο 82' η Νίκη Βόλου δικαίως φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε σε καθαρό χέρι που έκανε μέσα στην περιοχή ο Παπαστεριανός

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Ομπόντο (84’ Φλίσκας), Βασιλακάκης (77’ Παπαστεριανός), Κλέιτον, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Λουσέρο (46’ Ράνος)

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Κυζιρίδης (64’ Σκούρτης), Τζιώρας, Τσουκάνης (46’ Αργυρίου), Ροτζέριο (67’ Μέτσε), Σταμπολζίεφ, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης, Μαρινάκης