Facebook Pixel Σάλος με το ερασιτεχνικό βίντεο του Μαραντόνα!
| 2014-10-28 13:30:00

Σάλος με το ερασιτεχνικό βίντεο του Μαραντόνα!

Σάλος με το ερασιτεχνικό βίντεο του Μαραντόνα!

Χαμός στην Αργεντινή με τον Ντιέγκο! Δημοσίευσαν στιγμιότυπο με νεαρή κοπέλα που τον ξεμπροστιάζει ανεπανόρθωτα. Θραύση και στο YouΤube, χιλιάδες τα σχόλια κατακραυγής!

Η εκπομπή "Nosotros al Mediodi­a" του τηλεοπτικού σταθμού "Canal 13TV" έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο τραβήχτηκε πριν από μερικά χρόνια και δείχνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα να σηκώνει χέρι σε παλιά σύντροφό του.

Ο παλαίμαχος άσος φαίνεται να παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση και κάποια στιγμή σηκώνεται από τον καναπέ του εξαγριωμένος, πλησιάζει τη νεαρή Ρόσιο Ολίβα, της πετάει το τηλέφωνο και τη χτυπάει!
 
Μετά την προβολή του βίντεο, το οποίο είχε καταγράψει κρυφά η σέξι Ολίβα, ακολούθησε κατακραυγή από τα ΜΜΕ κατά του Ντιεγκίτο, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο YouTube κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες το βίντεο και έχει συγκεντρώσει πολλά σχόλια, τα περισσότερα αρνητικά για τον Αργεντινό σταρ.

"Ναι, πέταξα το τηλέφωνο αλλά ορκίζομαι στο Θεό ότι δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι μου σε γυναίκες. Το επεισόδιο άρχισε και τελείωσε εκεί. Παραδέχομαι ότι πέταξα το τηλέφωνο αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα άλλο δεν συνέβη", υποστήριξε ο Ντιέγκο μετά τον σάλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags