Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού έχει στηθεί στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Μήτρογλου. Στο Λιμάνι δεν σκοπεύουν να τιμωρήσουν τον Έλληνα επιθετικό για το κρούσμα απειθαρχίας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απεναντίας θέλουν να εμψυχώσουν τον παίκτη θεωρώντας ότι πάσχει από …στρες σκοραρίσματος.

Πρώτος ο Μίτσελ είναι αυτός που στηρίζει τον διεθνή άσο και δεν σκοπεύει να τον τιμωρήσει με πάγκο στα επόμενα παιχνίδια. Όπως του τόνισε, μάλιστα, τον πιστεύει και τον περιμένει άμεσα να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Βέβαια, αν ο Μπενίτες ήταν απόλυτα υγιής και 100% ετοιμοπόλεμος είναι πολύ πιθανό, τη δεδομένη χρονική στιγμή ντεφορμαρίσματος του Μητρογκόλ, να έπαιρνε θέση στη βασική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, πάντως, ο προπονητής των ερυθρολεύκων έβαλε χοντρό χέρι στον παίκτη για την απόφασή του να εκτελέσει το πέναλτι στο ντέρμπι. Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε στον Μήτρογλου πως δεν σκοπεύει να δεχθεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον και πως δεν πρόκειται να εκτελέσει ξανά πέναλτι μέσα στη σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν ανέχεται κανένας ποδοσφαιριστής να είναι πάνω από την ομάδα.

ΝΕΑ ΜΟΔΑ! Καυτές σαραντάρες τα πετάνε όλα στο Facebook - ΔΕITE sexy φωτογραφίες μόνο ΕΔΩ