Facebook Pixel Κανείς δεν θέλει Σπάθα! Ούτε ο Ολυμπιακός...
| 2014-10-31 21:00:00

Κανείς δεν θέλει Σπάθα! Ούτε ο Ολυμπιακός...

Κανείς δεν θέλει Σπάθα! Ούτε ο Ολυμπιακός...

Ο Ηλίας Σπάθας θα «σφυρίξει» στην αναμέτρηση των Πειραιωτών στην Τρίπολη με τον Αστέρα και ήδη έχει δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός. Όλοι... φωνάζουν!

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ και από τα ματς του προγράμματος ξεχωρίζει η επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα, το οποίο θα διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας.

Η είδηση από μόνη της προκάλεσε αντιδράσεις από πολλές πλευρές, καθώς την επιστροφή του νεαρού ρέφερι σε παιχνίδι των Πειραιωτών μετά από 14 μήνες (!) δεν την είδαν όλοι με καλό ματί. Στην πραγματικότητα... κανείς δεν την είδε, ούτε και ο Ολυμπιακός, παρά τα όσα γράφονται δεξιά και αριστερά.

Στο Λιμάνι άλλωστε δεν έχουν ξεχάσει και...συγχωρήσει την διαιτησία του στο περσινό ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 0-2 Για αυτό και δεν... ξετρελάθηκαν με τον ορισμό του.

Ο Χιου Ντάλας όμως, ήθελε να βάλει διαιτητή...ανεπιθύμητο και από τις δύο ομάδες και αυτό έκανε. Ουσιαστικά δηλαδή τον Σπάθα αύριο θα τον...περιμένουν στην γωνία τόσο ο Αστέρας όσο και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο...Αλαφούζος και ο ΠΑΟΚ!

Μην χάσετε κι αυτό:       Η ξανθιά κουκλάρα από το Πρωινό του Ant1 (ΦΩΤΟ)      

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags