Μετά από ένα ονειρικό καλοκαίρι, η προσγείωση είναι απότομη και μάλλον λίγο σκληρή. Πριν λίγους μήνες ήταν ήρωας με το γκολ που έβαλε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, γύρισε, έμεινε λίγες ημέρες στον Ολυμπιακό και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή σε καλή ευρωπαϊκή ομάδα με... τρελά λεφτά!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει τα... πατήματά του στη Μπενφίκα, αν και το καλοκαίρι δαπανήθηκαν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του. Ο Ζόρζε Ζέσους τον στηρίζει, δουλεύει μαζί του για να τον βελτιώσει και πολύ συχνά σε δηλώσεις του τον προστατεύει από τα ΜΜΕ που ασκού... σκληρή κριτική.

Μάλιστα, πορτογαλικό δημοσίευμα συμπεριέλαβε πριν λίγες ημέρες τον Έλληνα άσο στα κορυφαία ποδοσφαιρικά... βατόμουρα, δηλαδή στους παίκτες που δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και οι οποίοι δεν θα πήγαιναν και για... Όσκαρ.

Βέβαια, στην συγκεκριμένα λίστα υπάρχει και άλλος ένας παλιός παίκτης του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος πήγε στην Πόρτο με 4 εκατομμύρια ευρώ...

Μην χάσετε κι αυτό: Σοκ στη Γιουβέντους πριν τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)