Facebook Pixel Μοίρασε "μπράβο" ο Κάμπος
| 2014-11-10 19:54:00

Μοίρασε "μπράβο" ο Κάμπος

Μοίρασε "μπράβο" ο Κάμπος

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Πάουλο Κάμπος, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, αλλά και στους αντιπάλους. Παράλληλα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του Αρη, αναφέρθηκε στις μεταγραφές και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας

Στην αρχική τοποθέτησή του ο Κάμπος είπε: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για ένα πολύ γενναίο παιχνίδι. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη Ακροποτάμου γιατί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και να πω ένα ευχαριστώ στους οπαδούς του Αρη που ήρθαν εδώ, που άκουσαν το παιχνίδι στο ραδιόφωνο ή το ίντερνετ. Είναι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί εναντίον μιας δυνατής ομάδας. Είμαι χαρούμενος για τον πρόεδρο, για όλο το προσωπικό. Είναι οι πρώτοι μου τρεις βαθμοί και είναι πολύ σημαντικοί βαθμοί. Αυτή η αναμέτρηση και η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Οι παίκτες μου πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός.

Οι παίκτες προσπάθησαν να δώσουν το 100% αυτών που κάναμε στις προπονήσεις αυτή τη εβδομάδα. Είδαμε και κάποια λάθη τα οποία πρέπει να τα διορθώσουμε στην προπόνηση. Επίσης είδαμε και πολλά θετικά στοιχεία τα οποία πρέπει να κρατήσουμε. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα κι εύχομαι να πηγαίνουμε έτσι με την συμπαράσταση του μεγάλου κόσμου μας και την αυταπάρνηση των παικτών. Παιχνίδι με παιχνίδι, βδομάδα με βδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι».
Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν θέλω το πρωτάθλημα. Υπάρχουν όμως κι άλλες ομάδες. Εχουμε τέσσερις ομάδες πάνω από εμάς στην βαθμολογία, αλλά φυσικά θέλουμε το πρωτάθλημα. Θα τα δούμε αυτά όμως μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Την επόμενη Κυριακή στο πρώτο παιχνίδι μου στην Θεσσαλονίκη θα ήθελα να έχουμε πολύ κόσμο για να βοηθήσει τους παίκτες και σας υπόσχομαι ότι σε κάθε αγώνα οι παίκτες θα δίνουν το καλύτερο εαυτό τους. Θα δίνουν και την καρδιά τους στο γήπεδο».
Για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Αρη, ο Βραζιλιάνος ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μου ήταν μερικά υπέροχα χρόνια πολύ καλά και πάντα είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω. Όταν ήρθε το τηλέφωνο από τον Αρη πρώτα απ’ όλα σκέφτηκα ότι θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Μετά σκέφτηκα πως η Θεσσαλονίκη είναι μία φανταστική πόλη, αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν ότι με θέλει μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης. Θυμάμαι στον Αστέρα νικήσαμε όλες τις ομάδες, αλλά χάσαμε μόνο παιχνίδι. Αυτό ήταν από τον Αρη. Το θυμάμαι πάντα αυτό. Για μένα δεν ήταν πρόβλημα η κατηγορία, Είμαι επαγγελματίας και αγαπώ την δουλειά μου. Το ίδιο αισθάνομαι όπως όταν δούλευα στον Αστέρα Τρίπολης ή στην Ρεάλ. Δεν έχει καμία διαφορά για μένα».
Για τον κόσμο τόνισε: «Ξέρω ότι ο Άρης δεν είναι γι’ αυτή την κατηγορία. Δεν είναι η κατηγορία που θέλει ο κόσμος. Αλλά αγαπούν την ομάδα. Οποια κατηγορία κι αν παίζει η ομάδα αυτοί θα είναι εκεί».
Για τις μεταγραφές είπε: «Είμαι μόνο μία εβδομάδα εδώ. Θέλω χρόνο για να μάθω τα όρια και το επίπεδο των παικτών μας. Στις προπονήσεις πάντως όλοι δούλεψαν σκληρά. Θέλω να δω παιχνίδια και των αντιπάλων μας για να μπορέσω να συγκρίνω το επίπεδο των παικτών των δικών μου με τις άλλες ομάδες. Δεν είναι έτοιμος ακόμη να μιλήσω για ποιες θέσεις θα κινηθούμε στην μεταγραφική περίοδο. Θα καθίσουμε όλοι μαζί, ο πρόεδρος, ο κ. Τοπαλίδης και θα συζητήσουμε. Όταν έχουμε κάτι έτοιμο 100% τότε θα το ανακοινώσουμε».
Για το ότι άφησε εκτός αποστολής τον Λιόνη, τον μοναδικό ακραίο μπακ που είχε διαθέσιμο για αλλαγή τόνισε: «Μόνο για σήμερα έγινε αυτό. Προπονήθηκε σκληρά. Το δίλημμα ήταν Λιόνης ή Μαζουλουξής. Η απουσία του Γιαννίτση με ανάγκασε να πάρω μαζί μου έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό και τελικά όπως ήρθαν τα πράγματα χρειάστηκε να μπει στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags