Facebook Pixel «Εξηγήσεις» Κασάμι για Μίτσελ και πανηγυρισμό!
| 2014-11-11 17:22:00

«Εξηγήσεις» Κασάμι για Μίτσελ και πανηγυρισμό!

«Εξηγήσεις» Κασάμι για Μίτσελ και πανηγυρισμό!

Ο άσος του Ολυμπιακού μιλάει για τον τρόπο που πανηγύρισε στο γκολ με την Γιουβέντους και το θέμα που δημιουργήθηκε με την αλβανική σημαία, αλλά και για την... σιωπηρή τιμωρία του και το μέλλον του στο Λιμάνι.

Σε συνέντευξή του σε ελβετικό κανάλι, το οποίο ταξίδεψε στην Ελλάδα μόνο για αυτόν, ο Παϊτίμ Κασάμι αναφέρθηκε στην περιπετειώδη καριέρα του, στην ηρεμία που βρήκε στον Ολυμπιακό, στο μέλλον του, αλλά και στον πανηγυρισμό στο γκολ με την Γιουβέντους...

«
Υπήρξαν κάποιες αναποδιές στην καριέρα μου, τις οποίες δεν κατάλαβα. Όμως τελικά όλα αυτά με έκαναν πιο δυνατό. Στον Ολυμπιακό μού δόθηκε η δυνατότητα να έχω σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα. Είμαι στο σωστό δρόμο και θέλω να συνεχίσω έτσι. Νιώθω καλά και είμαι ευτυχισμένος», ανέφερε ο Κασάμι, ενώ το δημοσίευμα αναφέρεται στο σημείο αυτό και στις «μπηχτές» Μίτσελ μετά τον παραγκωνισμό του στο ματς με τον Πανθρακικό.

Όσο για το μέλλον του; «
Έχω συμβόλαιο, αλλά θα δούμε τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου», τονίζει, με τον ρεπόρτερ να αναφέρει πως ο Κασάμι θέλει μελλοντικά να επιστρέψει στην Αγγλία.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί και για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τη Γιουβέντους. «
Δεν ήθελα ούτε να πληγώσω κάποιον ούτε να προκαλέσω κάποιο πολιτικό πρόβλημα. Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν», ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags