Facebook Pixel «Ματ» Αναστασίου στην Τούμπα
| 2014-11-11 18:22:00

«Ματ» Αναστασίου στην Τούμπα

«Ματ» Αναστασίου στην Τούμπα

O ΠΑΟΚ είχε παίξει την Πέμπτη το βράδυ με τη Φιορεντίνα κι ο ΠΑΟ με την Αϊντχόφεν. Ο Αναστασίου φρέσκαρε την ενδεκάδα με Μπούι, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Κλωναρίδη και Δώνη. Ο Αναστασιάδης έβαλε στην ενδεκάδα τον Κάτσε και κράτησε τους υπόλοιπους 10 που έπαιξαν στη Φλωρεντία. Γράφει ο Αντώνης Καρπετόπουλος

Αυτή η επιλογή έπαιξε ρόλο στην οικονομία του ματς: ο πιο φρέσκος ΠΑΟ στην αρχή των ημιχρόνων μπήκε πιο ζωντανά. Στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι με τον Δώνη, και στο δεύτερο άνοιξε το σκορ με τον Ατζαγκούν μετά από μια ωραία κούρσα του ξεκούραστου Κλωναρίδη.

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙAΔΗΣ βλέποντας ότι υπήρχε ανάγκη φρεσκάδας έβγαλε τους κουρασμένους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη κι έριξε στο ματς τους Περέιρα και Παπαδόπουλο. Ενα χτύπημα φάουλ του Περέιρα έφερε την ισοφάριση σε χρόνο-ρεκόρ, όμως το πρόβλημα της φρεσκάδας φαινόταν κυρίως στην έλλειψη κάλυψης της άμυνας: μια ακόμα αντεπίθεση του ΠΑΟ με τον Ατζαγκούν κι ένας ακόμα πανικός της άμυνας του ΠΑΟΚ έφερε το 1-2. Στην προβολή του Καρέλη η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Ο ΠΑΟ καρδιοχτύπησε λίγο στο τέλος, αλλά ο αγχωμένος ΠΑΟΚ είχε θέληση, αλλά όχι μυαλό και η πρώτη του ήττα ήρθε φυσιολογικά. Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει.

ΜΙΛΩΝΤΑΣ για φρεσκάρισμα, τέτοιο χρειαζόταν και ο Ολυμπιακός μετά το ματς με τη Γιουβέντους και ο Μίτσελ αυτή τη φορά εμπιστεύθηκε τους αναπληρωματικούς του. Το τρέξιμο του Μπουχαλάκη, οι σέντρες του Γιαννούλη, η όρεξη του Διαμαντάκου, ο αλτρουισμός του Ντοσεβί και η σοβαρότητα του Αυλωνίτη ήταν χρήσιμα κόντρα στον Πανθρακικό, βοήθησαν τον Ολυμπιακό να κάνει την καλύτερη εντός έδρας εμφάνισή του στο Καραϊσκάκη και να φτάσει σε ένα άνετο 5-1. Χρειάστηκαν για τη διαμόρφωσή του και ο Τσόρι, που - αφού έχασε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες- άνοιξε το σκορ με πέναλτι που του έκανε ο Τζάνης, αλλά και ο Μήτρογλου που πέρασε στο ματς στο τέλος και πρώτα παραχώρησε το πιο αστείο πέναλτι του εφετινού πρωταθλήματος και μετά πέτυχε ένα γκολ σαν φορ περιοχής. Μετά τον αποκλεισμό του από την Εθνική ο Μίτσελ έχει δεκαπέντε μέρες μπροστά του για να δουλέψει κυρίως μαζί του.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ είχε πολλά γκολ, άνοιξε άλλωστε με ένα γεμάτο φάσεις 2-2 μεταξύ του βελτιωμένου αλλά με προβλήματα στην άμυνα Εργοτέλη και της Βέροιας. Ακολούθησε η νίκη του Παναιτωλικού στην Κέρκυρα, όπου και φάνηκε για μια ακόμα φορά πως η ομάδα του Αγρινίου είναι η πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Ο Χάβος δουλεύοντας μεθοδικά, μετά τη διακοπή, μας παρουσίασε μια ομάδα που ξέρει πλέον να σκοράρει: στην Κέρκυρα ο Βιγιαφάνιες και οι υπόλοιποι καθάρισαν το ματς με δυο γκολ στην πρώτη μισή ώρα. Σημαντική και η νίκη της Ξάνθης, που με τον Κλέιτον πρωταγωνιστή κέρδισε τον ΟΦΗ που προηγήθηκε. Στα απογευματινά.

Στη Λιβαδειά είχαμε το μοναδικό 0-0 της ημέρας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Πλατανιά, στη Νέα Σμύρνη η πολύ σοβαρή Καλλονή τιμώρησε τον άστοχο στην επίθεση Πανιώνιο με γκολ του Κεϊτά και του Χουάνμα στο τέλος κι αφού ο Χογκ είχε κατεβάσει ρολά την πρώτη ώρα του αγώνα και τέλος είχαμε και τη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στη Νίκη με 4-0. Ηταν θεαματική και εύκολη, αλλά υποχρεωτική και απαραίτητη. Οποιος χάσει βαθμούς με τη Νίκη, θα τους κλαίει...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags