Facebook Pixel "Δεν θέλω να φοβάστε τίποτα και εγώ είμαι στο πλευρό σας!"
| 2014-11-13 00:05:00

"Δεν θέλω να φοβάστε τίποτα και εγώ είμαι στο πλευρό σας!"

"Δεν θέλω να φοβάστε τίποτα και εγώ είμαι στο πλευρό σας!"

Σήμερα το πρωί, η ατμόσφαιρα στο ΒΑΚ, ήταν περίεργη όπως αναμενόταν και ο Τζενάρο Γκατούζο μιλώντας στους παίκτες του ΟΦΗ, στάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι.

Όλα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη είχαν ως αποτέλεσμα να φορτίσουν αρκετά το κλίμα στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και η σημερινή ημέρα, που θα ήταν το πρώτο ραντεβού μετά από το βράδυ του Σαββάτου, θα είχε την δική της ιδιαιτερότητα.

Πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης, ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και αναφέρθηκε μόνο στο κομμάτι που αφορούσε την ψυχολογική τους τόνωση. Ο Ιταλός, πριν την έναρξη της προπόνησης, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του ΒΑΚ και τους μίλησε. "Προχωράμε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Τα καλύτερα για όλους μας δεν έχουν έρθει ακόμα. Δεν θέλω να φοβάστε τίποτα και εγώ είμαι στο πλευρό σας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, σας έχω εμπιστοσύνη και θέλω να έχετε και εσείς εμπιστοσύνη στους εαυτούς σας" ήταν τα λόγια του "Ρίνο" μιλώντας προς τους παίκτες που η αλήθεια είναι ότι περίμεναν την αντίδραση του προπονητή τους με όσα προηγήθηκαν…

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags