Ηταν μία αντίστροφη μέτρηση στην οποία... έβαλε έως έναν μικρό βαθμό και ο Γιάννης Αναστασίου το χέρι του.

 

ΤΟ ΤΙ ΧΡEΩΝΕ ο Γιάννης Αλαφούζος στον Νταμπίζα και τι όχι, δεν έχει και πολύ μεγάλο νόημα να ασχοληθούμε υπό την έννοια ότι δεν βρίσκεις εύκολα άκρη με το τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Αν μείνουμε μόνο στην... επιφανειακή περίπτωση του Μπούρμπου, μάλλον θα βλέπουμε το δένδρο και θα χάσουμε το δάσος. Και βέβαια είναι αστείο να θεωρήσουμε ότι ο Αναστασίου δεν είχε άποψη για τον Μπούρμπο, ώστε να τον «χρεωθεί» μόνο ο Νταμπίζας. Εκτός κι αν ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει ότι ο Αναστασίου είναι μία... γλάστρα που ξέρει μόνο να προπονεί τους παίκτες. Διότι είναι απολύτως βέβαιο ότι ο Αναστασίου και ήξερε τον Μπούρμπο και είπε «ναι».

 

ΓΙΑ ΜIΑ ΑΚOΜΗ φορά το θέμα είναι το timing. Αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ δεν ήθελε τον Νταμπίζα από το περασμένο καλοκαίρι γιατί φτάσαμε στον Νοέμβριο για να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, ουδείς μπορεί να απαντήσει με πειστικό τρόπο. Γιατί αφού σύμφωνα με τα κριτήρια του Γιάννη Αλαφούζου, ο Νταμπίζας δεν έκανε, τον άφησε να κάνει τις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού και επί της ουσίας να κάνει και αυτές του Γενάρη. Διότι ο Παναθηναϊκός έχει βρει επιθετικό, για την ακρίβεια ο Νταμπίζας τον έχει βρει και ετοιμάζεται να τον πάρει η ΠΑΕ.

 

 

ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΝΕ όλα αυτά μεταξύ τους μη με ρωτήσετε. Ο δε διάδοχος του Νταμπίζα, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ξέρω αν είναι ο κατάλληλος για τη θέση. Προσοχή δεν λέω ότι δεν κάνει, λέω ότι δεν ξέρω αν κάνει. Και έχω αμφιβολίες γιατί είμαι βέβαιος ότι η ατζέντα του Βόκολου, αν υπάρχει τέτοια είναι πολύ πιο μικρή από αυτήν του Νταμπίζα. Σωστά βεβαίως θα σκεφτεί κάποιος, «ατζέντα είναι, θα γεμίσει», μόνο που για να συμβεί αυτό, χρειάζεται χρόνος και ο Παναθηναϊκός δεν έχει. Τόσο απλά...

Πηγή: sday.gr