Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το πόστο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ σκέφτεται ο Χιου Ντάλας σύμφωνα με τη «Sun», το ρεπορτάζ της οποίας αναδημοσιεύει και το BBC!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ντάλας σκέφτεται την αποχώρησή του από το πόστο που έχει στην διαιτησία της Ελλάδας, μετά τις απειλές που δέχθηκε!
Θυμίζουμε, πως ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, πριν από τα ματς με τα Νησιά Φερόε, είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό.
«Δεν του είναι εντελώς άγνωστη η κατάσταση. Και ο κύριος Χιου Ντάλλας έχει δεχθεί απειλές. Εχει δεχθεί και ο ίδιος προσωπικά, οπότε έχει καταλάβει πολύ καλά που βρίσκεται. Εμείς σαν ομοσπονδία είμαστε υποχρεωμένοι να προφυλάξουμε το ποδόσφαιρο γιατί θα θρηνήσουμε θύματα. Ας αναλάβει και η Πολιτεία την ευθύνη που της αναλογεί. Εχουμε δεχθεί τόσες απειλές και δεν υπάρχει προστασία», είχε δηλώσει Σαρρής.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο