Facebook Pixel Tι εγινε στα αποδυτήρια με Μανιάτη - Κονε (vid)
| 2014-11-19 00:32:00

Tι εγινε στα αποδυτήρια με Μανιάτη - Κονε (vid)

Tι εγινε στα αποδυτήρια με Μανιάτη - Κονε (vid)

Ο Παναγιώτης Κονέ μετά το επεισόδιο με τον Μάτιτς, αρπάχτηκε και με τον Μανιάτη στο φιλικό με την Σερβία. Ποια ήταν η εξέλιξη μετά το τέλος του ματς;

Σε μία απαράδεκτη ενέργεια, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τόσο τον ίδιο όσο και για το εσωτερικό της Εθνικής, προχώρησε ο Παναγιώτης Κονέ στο φιλικό της Εθνικής με την Σερβία, όταν μετά από μαρκάρισμα, σήκωσε και έσφιξε την μπουνιά του, όμως τελικά κρατήθηκε (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο).

Ο Κονέ όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Στην συνέχεια ο Μανιάτης τον πλησίασε και τον τράβηξε για να απομακρυνθεί από τον Μάτιτς και αυτός... θολωμένος από τα νεύρα, τον ΕΣΠΡΩΞΕ!

Ευτυχώς όμως, το θέμα έληξε εκεί, αφού ο άσος του Ολυμπιακού κατάλαβε πως ο Κονέ είχε... τρελαθεί και για αυτό αμέσως μετά τον «έπιασε» η κάμερα να χαμογελάει. Οι δυο τους τα είπαν και στα αποδυτήρια και όπως ανέφερε και ο Κονέ, τα βρήκαν.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είχα μια αντίδραση λίγο υπερβολική, αλλά ήταν εναντίον του διαιτητή και του παίκτη που θεωρώ ότι με χτύπησε σκόπιμο. Νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε λάθος κι έπρεπε να του δώσει απευθείας κόκκινη. Δεν έβλεπα μπροστά μου και ο Γιάννης το κατάλαβε. Μιλήσαμε γι’ αυτό και μετά στ’ αποδυτήρια. Οι φίλαθλοι είδαν μια αντίδραση μόνο και είναι λογικό να μην κατάλαβαν τι έγινε. Ήμουν πολύ θολωμένος και ο Γιάννης το κατάλαβε. Άλλωστε μου ευχήθηκε καλή ανάρρωση στ’ αποδυτήρια. Ήμουν θυμωμένος με τον διαιτητή, που νωρίτερα δεν είχε δώσει και το πέναλτι στον Λάζαρο και γενικώς επηρέασε το αποτέλεσμα».

Δείτε και το βίντεο:



ΜΗΝ χάσετε κι αυτό:   Κόλαση στο Star! Στήθηκε στα... 4 (ΒΙΝΤΕΟ)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags