Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (27/11) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σημείωσε την 8η νίκη της ξεπέρασε κατά ένα βαθμό τη σημερινή της αντίπαλο, και βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την ΤΣΣΚΑ κι έχοντας κι έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Μαθιού Βαλμπουενά ήταν ο δημιουργός των δύο πρώτων γκολ της Ντιναμό, με τον Αλεξάντρ Κοκόριν (26') και Κέβιν Κουράνι (29'), να δίνουν γρήγορα το προβάδισμα στη μοσχοβίτικη ομάδα. Το σκορ έκλεισε ο Κέβιν Κουράνι με εκτέλεση πέναλτι στο 86'.

Η Ντιναμό αγωνίστηκε με 4-2-3-1. Οι Ντάγκλας, Σάμπα ήταν οι κεντρικοί μπακ, ο Ζιρκόβ κάλυψε την αριστερή πλευρά της άμυνας, κι ο Χούμποτσαν τη δεξιά, οι Γιουσούποφ και Νομπόα αποτέλεσαν τα αμυντικά χαφ, οι Ντζούντζακ (αριστερά), Βαλμπουενά (δεξιά), Κοκόριν (κέντρο) ήταν η τριάδα που αγωνίστηκε πίσω από τον Κουράνι, που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μόσχας: Γκαμπούλοβ, Σάμπα, Ντάγκλας, Χούμποτσαν, Βαλμπουενά (75΄' Ιόνοβ), Ζιρκόβ, Νομπόα, Ντζούντζακ, Γιουσούποβ, Κουράνι (90' Προυντνίκοβ), Κοκόριν

Πηγή: sentragoal.gr