Facebook Pixel Η «μαγκιά» του Κάτσε με Αλβανία και ΠΑΟΚ!
| 2014-11-24 00:35:00

Η «μαγκιά» του Κάτσε με Αλβανία και ΠΑΟΚ!

Η «μαγκιά» του Κάτσε με Αλβανία και ΠΑΟΚ!

Τι έκανε ο νεαρός άσος και γιατί στον Δικέφαλο είναι απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί του; Διαβάστε το θέμα του Σκύλου για τον ποδοσφαιριστή των Θεσσαλονικιών.

Μέγα θέμα είχε δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του είχαν... πονοκεφαλιάσει με την έξτρα κούραση των παικτών από τις Εθνικές ομάδες, αλλά και με τους τραυματισμούς που έφεραν κάποιοι μαζί τους στην επιστροφή στην Τούμπα.

Υπάρχει όμως και κάποιος, ο οποίος έβαλε πάνω από την Εθνική τον Δικέφαλο και το προσωπικό του καλό. Ο λόγος για τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος... τρέλανε τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ με την απόφαση που πήρε περίπου πριν από μία εβδομάδα.

Ο άσος των Θεσσαλινικιών, προτίμησε να μείνει εδώ για να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο παιχνίδια της Αλβανίας με Γαλλία και Ιταλία! Αν και θα μπορούσε να πάει σε αυτά τα δύο ματς, δεν ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημά του, προτίμησε να μείνει στην Θεσσαλονίκη, να χάσει αυτά τα δύο σπουδαία ματς και να δουλέψει πολύ, ώστε να είναι πανέτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η κίνηση αυτή φυσικά και ενθουσίασε τόσο την διοίκηση του ΠΑΟΚ όσο και τον Άγγελο Αναστασιάδη!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό:  Πασίγνωστη τραγουδίστρια με κολάν! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags