Ο διεθνής αμυντικός σχολίασε ότι τα ντέρμπι δεν δίνουν πρωταθλήματα, προφανώς επειδή ένα πρωτάθλημα έχει 30 παιχνίδια.

Ο Σκύλος, βέβαια, διαφωνεί. Και τα ντέρμπι και τα παιχνίδια με τους "μικρούς" δίνουν πρωτάθλημα, καθώς χρειάζεται η νίκη ή, έστω, το θετικό αποτέλεσμα σε ΟΛΑ! Πώς αλλιώς μπορεί να αναδειχθεί πρωταθλητής κάποιος;

"Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στον Πειραιά για να κάνει το δικό του παιχνίδι, όπως πιστεύω σε κάθε γήπεδο και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πιστεύω ότι και στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ τις προηγούμενες ημέρες λόγω του ταξιδιού μας στη Λευκορωσία και το ματς στο κρύο απέναντι στη Ντινάμο Μινσκ. Παίξαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, λίγα 24ωρα πριν από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Επίσης είχαμε και ορισμένες απουσίες καθώς υπήρχαν αρκετά παιδιά που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Δόξα τω Θεώ, κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο πρέπει να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε και εμείς και οι φίλαθλοι. Ήταν σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και παραμείναμε μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας", σχολίασε αρχικά ο Γ. Τζαβέλλας.

"Είναι ένα ντέρμπι και κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει περισσότερο άγχος από τον άλλον. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το καλύτερο. Το σημαντικό όμως, ξαναλέω είναι ότι κερδίσαμε τον Πανθρακικό.

Αν δεν κερδίζαμε και αυτήν τη φορά, θα μιλούσαμε για κάποιους νέους χαμένους βαθμούς, οι οποίοι στη συνέχεια πιθανότατα θα μας στοίχιζαν. Οι βαθμοί είναι ίδιοι είτε παίζεις με τον Πανθρακικό είτε με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο τα ντέρμπι και να αφήνουμε τα άλλα ματς...

Δεν αλλάζει κάτι πάνω στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε γενικά τα παιχνίδια και δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό για εμάς. Εξάλλου, πιστεύω ότι τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντέρμπι, στα ''μεγάλα'' παιχνίδια. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι κάθε εβδομάδα να κάνουμε αυτό που κάναμε και απέναντι στον Πανθρακικό", συμπλήρωσε στη συνέχεια...

Τέλος, για τα στοιχεία που χρειάζεται μία ομάδα σε ένα ντέρμπι: "Στα ντέρμπι χρειάζονται τα πάντα. Και τα ντέρμπι τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο. Και όπως θέλουμε εμείς την νίκη, άλλο τόσο θα τη θέλει και ο Ολυμπιακός".

Δήλωση-πρόκληση από τραγουδίστρια: "Είχα σχέση με γυναίκα 4 χρόνια"! (ΦΩΤΟ)