Facebook Pixel "Κάρπετ": Με μυαλό και ψυχή
| 2014-12-04 21:42:00

"Κάρπετ": Με μυαλό και ψυχή

"Κάρπετ": Με μυαλό και ψυχή

O πιο μυαλωμένος κι ψυχωμένος ΠΑΟΚ που έχει εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη τα τελευταία χρόνια πήρε μια μεγάλη νίκη χθες, επιβεβαιώνοντας με θεαματικό τρόπο την πρωτιά του στη βαθμολογία. Γράφει ο Αντώνης Καρπετόπουλος

Ο Αναστασιάδης έπαιξε 35 λεπτά με δεξί μπακ τον Σαλπιγγίδη και χαφ μπροστά του τον Παπαδόπουλο, αλλά ο ΠΑΟΚ κράτησε το 1-2 δείχνοντας ψυχραιμία και σοβαρότητα. Για όποιον καταλαβαίνει, ο ΠΑΟΚ κέρδισε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όταν και εκμεταλλεύτηκε το απολύτως προβλέψιμο παιγνίδι του Ολυμπιακού και το έβγαλε χωρίς κόπο.

Ο Ολυμπιακός κράτησε απλά πολύ την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να ελευθερώσει τον Μήτρογλου παρά τα κέφια του Τσόρι: ο Μίτσελ έστειλε στο γήπεδο τους θεωρητικά βασικούς, ξεχνώντας ότι αυτοί έχουν να παίξουν καλά από τα ματς με τη Γιουβέντους.

Ο ΠΑΟΚ άφησε την μπάλα και κλείστηκε λίγο, παίζοντας ωστόσο σωστά στις ελάχιστες αντεπιθέσεις που επιχείρησε: στην πρώτη σκόραρε ο Περέιρα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, στην τρίτη ο Αθανασιάδης πέτυχε ένα γκολ, εύκολο μεν, σημαντικό δε, αφού ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να προηγείται κόντρα στη ροή του ματς. Μια δεύτερη αντεπίθεση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ολοκληρωμένη εντυπωσιακά από τον Περέιρα, έδωσε στον ΠΑΟΚ το γκολ του αβαντάζ, βοηθώντας τον να ξεπεράσει τα νεύρα που προκάλεσε η ισοφάριση του Φουστέρ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Ισπανός έβαλε ένα από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς: ήταν από τα λίγα καλά που έκανε ο νευρικός Ολυμπιακός.

Δυστυχώς από το ματς δεν έλειψαν οι συνηθισμένες ηλιθιότητες: τα καπνογόνα, οι φωτοβολίδες στον ανήμπορο Γλύκο, οι χαζοτσαμπουκάδες των παικτών, που κακώς έμειναν ατιμώρητοι. Ολα αυτά θα τα ξαναδούμε και στην Τούμπα στον δεύτερο γύρο.     

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags