Ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε χαρακτηριστικά πως ένα από το όνειρά του είναι να πάει στην Εθνική Ελλάδας και οτι "αν θέλει η Παναγιά, θα πάω!

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

"Πριν από 22, 23, 24 χρόνια που ξεκινούσα την προπονητική μου καριέρα, είχα δύο πράγματα στο μυαλό μου... Ζητούσα από την Παναγιά να με βοηθήσει να γίνω για έστω και για μέρα προπονητής στον ΠΑΟΚ, επειδή από αυτή την ομάδα ξεκίνησα, αυτήν αγαπώ, να μην τα λέω αυτά και σαν δεύτερο στόχο έλεγα να πάω να γίνω προπονητής στην Εθνική Ελλάδος!

Δεν το ζητάω από κανέναν, δεν ζήτησα από κανέναν να έρθω στον ΠΑΟΚ, δεν ζητάω από κανέναν τίποτα, το ζητάω από την Παναγιά... Αν θέλει η Παναγιά να πάω εκεί, θα πάω εκεί. Και το πότε θα πάω, ούτε εγώ θα το αποφασίσω αυτό, ούτε κανένας άλλος... Για να σας πω δυο ευχές που έχω για την Παναγιά, αυτές είναι...", είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Θα πάθεις πλάκα μόλις τα πετάξει ΟΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)