Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε για το μέλλον του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχουμε εξελίξεις για το θέμα που έχει προκύψει ΑΜΕΣΑ.

Η διοίκηση έχει ενημερωθεί για το τι έχει ακριβώς συμβεί και έχει αποφασίσει να λήξει το θέμα για να μην... τραβήξει άλλο και για να μην δημιουργεί έξτρα προβλήματα στον σύλλογο. Η απόφαση είναι ειλημμένη και δεν πρόκειται να υπάρξει νέα καθυστέρηση. Είτε θα λυθεί η παρεξήγηση είτε θα λυθεί το συμβόλαιο!

Βέβαια, καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος είναι το απόλυτο «αφεντικό» στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να ανεχτεί καμία... παρέμβαση. Άλλωστε, δεν υπάρχει και πρόθεση από την διοίκηση να «επιβάλει» τον ποδοσφαιριστή στον Μακεδόνα προπονητή.

Ο Άγγελος θα αποφασίσει για το μέλλον του (προφανώς μετά από νέα συνάντηση που θα έχει μαζί του) και αν θα του δώσει για δεύτερη φορά... συγχωροχάρτι. Ο Τζαβέλλας πάντως με το σχόλιο του στα Social Media την Δευτέρα, μάλλον περιέπλεξε περισσότερο τα πράγματα...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό:    ΚΟΛΑΣΗ η 24χρονη βουλευτίνα! (ΦΩΤΟ)